Ψάχνει την τρίτη σερί της νίκη

Η ΑΕΚ αναζητεί στη Λάρισα την τρίτη σερί της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να διατηρήσει “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου (17:15 Novasports2HD). Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League
και ψάχνουν το “τρίποντο” στο ματς με την ΑΕΛ, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Άλεφ και Μάνταλος, καθώς επίσης και οι “κομμένοι”, Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1 στον αγωνιστικό χώρο του “AEL FC Arena”. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της Ένωσης, με τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μοράν και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μπογέ και Κλωναρίδης θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει 28 φορές την ΑΕΛ στη Λάρισα και μετράει 13 νίκες. Οι “βυσσινί” έχουν έντεκα νίκες ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα