Θετικός για Ολυμπιακό ο Φερέιρα

Ο Φακούντο Φερέιρα φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, η οποία θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της Μπενφίκα, δεν είναι
αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπενφίκα, όμως ο ίδιος φέρεται να προτιμάει μια μετακόμιση στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του φέρεται να έχει παίξει και η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν και στον επόμενο γύρο του Europa League, μετά την πρόκριση επί της Μίλαν.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πρώτο στόχο των Πειραιωτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Τέλος, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει και την περίπτωση του Σινανί της Ντουντελάνζ, ο οποίος είχε σκοράρει στην αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”.
Keywords
Τυχαία Θέματα