Στην τελική ευθεία του μέσου

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να κλείσει το θέμα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, από τις αρχές Ιανουαρίου.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωση του Αντριάν Αρέγκι έχει μείνει πίσω αυτή τη στιγμή, λόγω του θολού τοπίου που υπάρχει
σχετικά με τα δικαιώματα του Αργεντινού μέσου. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως δε θα μπουν σε διαπραγματεύσεις τόσο με τη Σαν Μαρτίν, όσο και με την Τεμπερλέι, για την απόκτηση του παίκτη, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα σε ποια ομάδα ανήκουν τα δικαιώματά του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να κάνει άμεσα τη διαφορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός προορίζει τον συγκεκριμένο παίκτη για αντικαταστάτη του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος.
Keywords
Τυχαία Θέματα