Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να κάνει το σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην πεντάδα του πρωταθλήματος (19:00). Οι “πράσινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 3-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς
στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, μετρούν μόλις μια νίκη.

Ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1, το οποίο όμως δεν αποκλείεται να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα, εφόσον χρειαστεί. Οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Διούδη στην εστία και τους Μαυρομμάτη και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιόχανσον και Ινσούα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Δώνη και Κάτσε να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης και Χταζηγιοβάνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Το “τριφύλλι” έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς σε σύνολο 22 αναμετρήσεων μεταξύ των δυο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο, έχει πάρει 16 φορές τη νίκη. Οι Περιστεριώτες μετρούν δυο νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα