Ο πρώην κινηματογραφικός Venom επαινεί τον νυν

Ο Hardy είναι καλύτερος host.

Ο Topher Grace, που κατείχε τον ρόλο του Eddie Brock/Venom στο "Spider-Man 3" του σκηνοθέτη Sam Raimi, δήλωσε τον ενθουσιασμό για την ενσάρκωση του ίδιου χαρακτήρα από τον Tom Hardy στην επερχόμενη ταινία.

Σε συνέντευξή του με το Inverse, ο Grace είπε ότι του Hardy του ταιριάζει καλύτερα ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Todd McFarlane την δεκαετία του '80. Ο Grace αισθάνεται ότι ο Hardy είναι καλύτερος στο να παίζει κακούς σε ταινίες με σούπερ ήρωες, μετά τον ρόλο του ως Bane στο "The Dark Knight

Rises".

“Για μένα — και το εννοώ — ο Tom είναι κατάλληλος για τον ρόλο”, είπε ο Grace. “Είμαι ενθουσιασμένος να δω την ταινία ως fan. Το εννοώ πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κακούς από κόμικς πολύ καλά”.

Ο Τopher Grace ως Eddie Brock/Venom στο "Spider-Man 3"

Ως fan της αρχικής έκδοσης του "Venom" που δημιούργησαν οι David Michelinie και Todd McFarlane, ο Grace είπε ότι κατανοούσε το όραμα του Sam Raimi για τον χαρακτήρα, αλλά είναι πολύ ενθουσιασμένος που ο Tom Hardy θα τον ενσαρκώσει.

“Καταλαβαίνω την ερμηνεία του Sam, η οποία ήταν η σκοτεινή έκδοση του χαρακτήρα του Tobey [Maguire]”, είπε ο Grace. “Ενθουσιάστηκα γιατί ήμουν fan του χαρακτήρα, αλλά κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική από την έκδοση που διάβαζα καθώς μεγάλωνα. Νόμιζα ότι ήταν τέλειο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος να δω την έκδοση του Hardy. Με αυτόν τον χαρακτήρα μεγάλωσα”.

Για περισσότερα για το "Venom", διαβάστε πως η Marvel άλλαξε τελείως την ιστορία των symbiote και γιατί ο χαρακτήρας δεν έχει το λευκό έμβλημα στο στήθος του. Το "Venom" θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

IGN GreeceΤο symbiote εν δράσει στο νέο trailer του "Venom"SDCC 2018: Γιατί ο Venom δεν έχει το λευκό έμβλημα αράχνης στο στήθος του;"Venom": Νέα φωτογραφία από την ταινία, Ο Tom Hardy συγκρίνει τον χαρακτήρα με το "Ren and Stimpy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα