O τελευταίος κύκλος "House of Cards" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

#MyTurn

Η ημερομηνία προβολής της τελικής σεζόν του "House of Cards" ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς θα προβληθεί στις 2 Νοεμβρίου στο Netflix και θα επικεντρώνεται γύρω από την Clair Underwood καθώς ο πρωταγωνιστής της σειράς, Kevin Spacey απομακρύνθηκε στον απόηχο κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση

την χρονιά που μας πέρασε.

Η εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση παραπέμπει σε προηγούμενες εικόνες που παλαιότερα απεικόνιζαν τον Frank Underwood, πλέον όμως η Claire κάθεται στην καρέκλα στο Lincoln Memorial με το χέρι της στο μπράτσο να αιμορραγεί. Αποκαλύπτεται, ότι, όπως και στην πλειοψηφία των σειρών του Netflix, όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στην ίδια μέρα. Η ανάρτηση συνοδευόταν από το hashtag #MyTurn που υποδηλώνει ότι η προεδρεία της Claire πρόκειται να ξεκινήσει.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς είχε μια ταραχώδη παραγωγική διαδικασία με τα γυρίσματα να σταματούν την προηγούμενη χρονιά δύο μόλις εβδομάδες μετά το ξεκίνημά τους. Την παύση αυτή γρήγορα ακολούθησε η απομάκρυνση του Spacey από την παραγωγική ομάδα. Ο έκτος κύκλος θα ολοκληρώσει και την πορεία της σειράς αν και φήμες θέλουν ένα spin-off να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Επιβεβαιώθηκε στο παρελθόν ότι ο χαρακτήρας του Spacey θα απουσιάζει ολοκληρωτικά από την τελευταία σεζόν. Η παραγωγή της σειράς ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς με νέες προσθήκες στο cast να πλαισιώνουν την Robin Wright στον ρόλο της ως Claire Underwood. Πρόκειται για τους Diane Lane, Greg Kinnear, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver.

Θα κατορθώσει η σειρά να ολοκληρώσει την πορεία της με την ίδια ένταση και ενδιαφέρον που είχε μέχρι τώρα; Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις τελευταίες εξελίξεις.IGN Greece Πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν του House of Cards House of Cards: Οι Diane Lane και Greg Kinnear στην έκτη σεζόν Επιβεβαιώνεται η απουσία του Kevin Spacey από τη συνέχεια του House of Cards

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα