Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney

Στο συρτάρι μένουν οι τίτλοι για ενηλίκους.

Η πολυαναμενόμη πλατφόρμα προβολών της Disney φαίνεται ότι δεν θα περιλαμβάνει κανενός είδους περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

Όπως μας μεταφέρουν οι The New York Times, η Disney θα επικεντρωθεί στην διατήρηση του περιεχομένου αποκλειστικά φιλικού ως προς τις ηλικίες κάτω των 18 αποφεύγοντας

την συμπερίληψη σειρών και ταινιών ενηλίκου περιεχομένου.

Η πλατφόρμα προβολών θα ξεκινήσει μέσα στο 2019 με μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που θα ακολουθούν το ύφος της εταιρείας. Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει μια live action Μarvel σειρά, μια animated σειρά βασισμένη στο "Monsters, Inc." και μια τηλεοπτική σειρά "High School Musical".

H Disney έχει παραγγείλει μια live action "Star Wars" τηλεοπτική σειρά από τον σκηνοθέτη του "Iron Man", Jon Favreau. Το στούντιο φέρεται να είναι πρόθυμο να διαθέσει εκατό εκατομμύρια δολάρια για τα 10 επεισόδια της σειράς.

Παράλληλα υπάρχουν πολλές ταινίες που βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής συμπεριλαμβανομένων μιας αναβίωσης του "Lady and the Tramp", "Τhe Paper Magician", μια αναβίωση του "Sword and the Stone" και "Timmy Failure".

Θα καταφερει η Disney να μείνει στο παιχνίδι χωρίς το πλεονέκτημα των αποκλειστικά για ενηλίκους τίτλων που έχουν οι ανταγωνιστές της; Πείτε μας τις εκτιμήσεις σας στα σχόλια .

IGN GreeceΑνακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών ΚριτικώνΗ Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνηΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα show

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα