Το Octopath Traveler ανοίγει τον 'δρόμο' για περισσότερα retro JRPG

Ξεκινώντας μια νέα μόδα;

Η πρόσφατη εμπορική επιτυχία του αποκλειστικού παιχνιδιού των Switch, Octopath Traveler, εξέπληξε αρκετούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η ίδια η Square Enix.

Έχοντας λοιπόν ένα retro JRPG να σημειώνει εντυπωσιακές πωλήσεις,

η Square Enix είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να "κυνηγά" της δημιουργία περισσότερων παιχνιδιών αυτού του είδους.

Ο Takashi Mochizuki της Wall Street Journal βρέθηκε στη χθεσινή συνάντηση των μετόχων της εταιρείας και μετέδωσε μέσω του Twitter, πως η Square Enix αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερα παιχνίδια όμοια του Octopath Traveler στο μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη, πως το Octopath ήταν αποκλειστικότητα του Switch, η εταιρεία δεν δεσμεύτηκε με τον ίδιο τρόπο για τα μελλοντικά της παιχνίδια, λέγοντας "τα νέα μας παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε κατάλληλες πλατφόρμες".

Το Octopath Traveler ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τις 1 εκατομμύρια πωλήσεις και τους λόγους για τις υψηλές πωλήσεις του παιχνιδιού, μπορείτε να μάθετε στο review του IGN Greece..

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΤο Octopath Traveler ξεπερνά τα 1 εκατομμύριο αντίγραφα παγκοσμίωςΗ HORI ανακοίνωσε τρεις νέους μοχλούς για το Nintendo SwitchOctopath Traveler - Overview Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα