Ο Μαουρίσιο είναι εδώ! (pic)


Έξι μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του ο Μαουρίσιο δηλώνει παρών! Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει και σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αυριανής, εκτός έδρας, αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Το να ξεκινήσει ή έστω και να πάρει χρόνο συμμετοχής φαντάζει δύσκολο μεν αλλά αναμφίβολα είναι μια σημαντικότατη εξέλιξη που τονώνει και τη δική του αυτοπεποίθηση όπως επίσης και της υπόλοιπης ομάδας.

Μ’
αυτήν την πολύ ευχάριστη είδηση ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό κομμάτι της προετοιασίας του «Δικεφάλου» με προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι είχε ως βασικό της μέλημα την τακτική προσέγγιση στην επικείμενη αναμέτρηση, τα στημένα και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ τον επίλογο έγραψε «διπλό». Θετικότατα είναι τα μηνύματα κι από τον Βιεϊρίνια που πήρε δίχως πρόβλημα σε σημαντικό μέρος της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους. Ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρνμπλουμ στο γυμναστήριο κι ο Πέλκας με θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο.

Υπενθυμίζοντας πως ο Μάτος είναι τιμωρημένος, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριλαμβάνονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ. Το απόγευμα τα μέλη της θ’ αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα