H σειρά του Obi-Wan Kenobi μάλλον βρήκε σκηνοθέτη

Ξεκινάει γρήγορα το project.

H επερχόμενη σειρά του Disney+ για τον Obi-Wan Kenobi φαίνεται πως βρήκε σκηνοθέτη στο πρόσωπο της Deborah Chow.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, άγνωστο παραμένει το κατά πόσο η Chow θα σκηνοθετήσει μέρος ή ολόκληρη τη σειρά, η οποία θα αποτελείται από λιγότερο από 10 επεισόδια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στη σειρά θα δούμε τον Ewan McGregor

στον γνωστό ρόλο και ότι θα λαμβάνει χώρα οχτώ χρόνια μετά το "Revenge of the Sith".

Η Chow έχει σκηνοθετήσει διάφορα επεισόδια από γνωστές σειρές στο παρελθόν, μεταξύ άλλων από τα "Better Call Saul", "Fear the Walking Dead", "Μr. Robot", "Jessica Jones" και "American Gods". Στον κόσμο του Star Wars δεν θα βρεθεί για πρώτη φορά, καθώς έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία δύο από τα οχτώ επεισόδια του "The Mandalorian".

Και μιλώντας για το "The Mandalorian", να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις σειρές Star Wars που θα φέρει το Disney+. Εκτός των δύο προαναφερθέντων, αναμένουμε την τελευταία σεζόν του "Star Wars: The Clone Wars" που θα αποτελείται από 12 επεισόδια και αυτήν που θα βασίζεται στον χαρακτήρα Cassian Andor, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το "Rogue One". Το "The Mandalorian" θα κάνει την εμφάνισή του με το πρώτο του επεισόδιο στις 12 Νοεμβρίου με το λανσάρισμα του Disney+.

Τα νέα για τη σειρά επιβεβαιώθηκαν μετά από έντονες φήμες στην D23 τον Αύγουστο που μας πέρασε. Κινηματογραφικά αναμένουμε το 9ο επεισόδιο "Star Wars: Rise of the Skywalker" (19 Δεκεμβρίου), ενώ τα τελευταία νέα θέλουν τον Kevin Feige, Πρόεδρο του MCU, να συνεργάζεται με την Lucasflim για μια νέα Star Wars ταινία.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Ταινία Star Wars θα δημιουργήσει ο Πρόεδρος του MCUΤηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα