Από τα Transformers ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας Uncharted

No. υποψήφιου σκηνοθέτη: 6.

Ο σκηνοθέτης των "Kubo and the Two Strings" και "Bumblebee", Travis Knight, βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει τον Tom Holland στην επερχόμενη -και ήδη ταλαιπωρημένη- ταινία Uncharted της Sony Pictures.

Όπως αναφέρθηκε από το Deadline, ο Knight

είναι ο έκτος σκηνοθέτης στη σειρά που έχει προοριστεί για τη σκηνοθεσία του αποκλειστικού βιντεοπαιχνιδιού του PlayStation με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει ο Dan Trachtenberg του "10 Cloverfield Lane".

Η ταινία, σύμφωνα με αναφορές, αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της τον επόμενο χρόνο, με την είδηση αυτή να φτάνει αμέσως μετά τα νέα πως οι Marvel και Sony ξαναέκαναν συμφωνία για να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του Tom Holland ως Spider-Man και την επιστροφή του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον.

Όσο για την ταινία "Uncharted", το σενάριό της υπογράφουν οι Art Marcum, Matt Holloway και Rafe Judkins και θα ακολουθεί τον Nathan Drake σε μια νεότερη ηλικία, εξελίσσοντας στον θρυλικό κυνηγό θησαυρών που οι απανταχού fans του PlayStation ξέρουν και αγαπούν.

Η ταινία θα είναι η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της Sony PlayStation Productions και όπως μάθαμε νωρίτερα φέτος, αναμένεται για κυκλοφορία τον Δεκέμβριο του 2020. Βέβαια, με τον σκηνοθέτη ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί, είναι κάπως δύσκολο να παραμείνει σταθερή αυτή η ημερομηνία εξόδου.

Για περισσότερα νέα περί της καινούργιας συμφωνίας των Sony και Marvel, μπορείτε να δείτε και την απόλυτα ταιριαστή απάντηση του Tom Holland.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΞανά χωρίς σκηνοθέτη η ταινία UnchartedΧριστουγεννιάτικη ημερομηνία πρεμιέρας ορίζει η ταινία "Uncharted"Από το "10 Cloverfield Lane" έρχεται ο νέος σκηνοθέτης του "Uncharted"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα