Την έμπνευσή του για το "The Suicide Squad" αποκαλύπτει ο James Gunn

Είχατε μαντέψει σωστά;

O σκηνοθέτης και σεναριογράφος James Gunn, μοιράστηκε μέσω μιας δημοσίευσής του στο Instagram, την έμπνευσή του για την επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros., "The Suicide Squad".

Ο αντζέντης του τού χάρισε το "The Brave and the Bold # 25" του 1959, στο οποίο κάνει την παρθενική

της εμφάνισή η αρχική Suicide Squad, η οποία, μάλιστα, είναι 'γηραιότερη' της Justice League κατά τρία τεύχη.

Ένας από τους ακόλουθούς του τον ρώτησε στα σχόλια κατά πόσο να αναμένουμε την εμφάνιση του King Shark και ο Gunn έδωσε την εξής απάντηση:

King Shark είναι ένα πρόσφατο μέλος της ομάδας. Η αρχική Squad ήταν μια ομάδα από στρατιώτες και επιστήμονες, οι οποίοι εξερευνούσαν και πάλευαν με περίεργα πράγματα. Ο John Ostrander παρουσίασε τη δεκαετία του '80 την ιδέα των 'Dirty Dozen', η οποία αποτελούνταν από κακούς. Ο King Shark μπήκε στην ομάδα κατά το 2000. Η ταινία θα πάρει στοιχεία από όλα αυτά τα timelines, αλλά περισσότερο από τον Ostrander (και Kim Yale)".

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Ο Gunn έχει δηλώσει ότι οι ιστορίες που δημιούργησε ο John Ostrander για το "Suicide Squad", θα είναι η έμπνευσή του για την ταινία. Σε αυτές βλέπουμε τη γνωστή ομάδα κακών να τα βάζει με μια άλλη τρομοκρατική ομάδα που αποτελείται από υπερκακούς και η οποία φέρει το όνομα Onslaught. Αρχικά, η τρομοκρατική ομάδα είχε το όνομα Jihad και τα μέλη του ήταν οι Rustam, Djinn, Manticore, Jaculi, Ravan, Chimera και Colonel Mushtaq - οι δύο τελευταίοι ήταν μυστικοί πράκτορες της Waller, οι οποίοι είχαν σαν αποστολή να διεισδύσουν στην ομάδα.

Ό σκηνοθέτης ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την πληθώρα των ηθοποιών που θα βρεθούν στην ταινία, ενώ φωτογραφήθηκε με κάποιους από αυτούς για να ανακοινώσει την έναρξή της παραγωγής.

Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα ήθελαν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο, κάτι που μάθαμε ότι δεν θα ισχύσει τελικά. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. O Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang, η Viola Davis θα γίνει ξανά η Amanda Waller και ο Joel Kinnaman θα ενσαρκώσει ξανά τον Rick Flag.

Νέα προσθήκη είναι αυτή του John Cena, ο οποίος θα αναλάβει τον φημολογούμενο ρόλο του Dave Bautista ωςPeacemaker, και του David Dastmalchian ως Polka-Dot Man. Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Michael Rooker να βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον King Shark, ρόλος που εν τέλει πήγε στον Steve Agee. Ο Flula Borg θα κατέχει ένα άγνωστο ρόλο και η Daniela Melchior θα γίνει η Ratcatcher. Άλλα μέλη του cast θα είναι οι Joaquin Cosio, Jean Diego Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Alice Braga, Julio Ruiz, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Flula Borg, Taika Waititi, Daniela Melchior, Jennifer Holland, Nathan Fillion, Sean Gunn και Mayling Ng

Το "Suicide Squad 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021 (ΗΠΑ).

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceThe Suicide Squad: Την αντίπαλη ομάδα της Task Force X παρουσιάζει μάλλον ο James GunnO James Gunn αποκαλύπτει το cast του "The Suicide Squad"Suicide Squad: Από το σύμπαν του Doctor Who στο σύμπαν της DC ο Peter Capaldi

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα