Άψογα ταιριαστή η απάντηση του Tom Holland για την επιστροφή του Spidey στο MCU

Ο Spider-Man επιστρέφει.

Σχεδόν πέντε εβδομάδες μετά τον επίσημο χωρισμό τους, η Marvel Studios και η Sony ανακοίνωσαν εχθές πως τα ξαναβρήκαν και βρήκαν έναν τρόπο να μοιραστούν τον νέο Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), αλλά και σε αυτό που ετοιμάζει η Sony. Αυτό σημαίνει

πως θα έχουμε μια τρίτη ταινία Spider-Man από αυτήν τη συνεργασία και πως ο Tom Holland θα επιστρέψει για την Phase 4 του MCU. Ακόλουθοι της Marvel και fans του MCU, φυσικά ενθουσιάστηκαν με τα νέα, το ίδιο και ο Tom Holland.

Ο Βρετανός ηθοποιός έκανε την ακόλουθη άψογα ταιριαστή ανάρτηση στο Instagram του:

Για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω σκηνή είναι παρμένη από την ταινία "The Wolf of Wall Street" (Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ, 2013) του Martin Scorsese, όπου ο πρωταγωνιστής Leonardo DiCaprio ανακοινώνει στην χρηματιστηριακή εταιρεία που δουλεύει πως ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ. Κι απ' ό,τι φαίνεται, ούτε και ο Tom.

Εκτός από την επιστροφή του Spidey στο προς το παρόν άτιτλο Spider-Man 3, που έχει και ημερομηνία κυκλοφορίας για τις ΗΠΑ στις 16 Ιουλίου 2021, ο χαρακτήρας φέρεται να επιστρέφει και σε μια άλλη ταινία του MCU. Τώρα, το ποια θα είναι αυτή, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις και πολύ καλό timing για εικασίες.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως στα τέλη Αυγούστου, η είδηση ότι ο Spider-Man δεν θα συνεχίσει το ταξίδι του στο MCU, είχε συνταράξει κοινό και παραγωγούς, όχι όμως τα αδέρφια Russo, που δήλωσαν πως περίμεναν αυτήν την κίνηση.

Ενθουσιαστήκατε κι εσείς με την επιστροφή του Spider-Man στο MCU; Τι γνώμη έχετε για τη νέα συμφωνία και την απάντηση του Holland; Πείτε μας στα σχόλια!

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceO Spider-Man παίρνει το πράσινο φως για επιστροφή στο MCUΣτον αέρα το μέλλον του Spider-Man στο MCUH πιο κερδοφόρα ταινία της Sony γίνεται το "Spider-Man: Far From Home"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα