Το crossover του Arrowverse παρουσιάζει τον Superman του Brandon Routh

Είχαμε καιρό να τον δούμε με τέτοια στολή.

To CW μοιράστηκε μαζί μας μια πρώτη ματιά του Brandon Routh ως τον Superman του "Kingdom Come" για το επερχόμενο Arrowverse crossover, "Crisis on Infinite Earth".

Ο εν λόγω Superman δημιουργήθηκε αρχικά από τους Mark Waid και Alex Ross, και η ιστορία

του λάμβανε χώρα σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου μια προσωπική τραγωδία έχει κάνει τον υπερήρωα να κρύβεται. Ωστόσο, όταν αναδύεται πάλι αρχίζει να εμπνέει μια νέα γενιά υπερηρώων.

Εκτός του Superman, ο Routh θα είναι παράλληλα και ο Ray Palmer/The Atom του "DC's Legends of Tomorrow" για το crossover. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός το 2006 με την ταινία "Superman Returns".

Η στολή του 'νέου' Superman μοιάζει πολύ με την κλασική του υπερήρωα, ωστόσο φέρει μαύρο και κόκκινο σύμβολο στο στέρνο του. Δείτε την παρακάτω:

O Routh θα είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα κάνει την εμφάνισή του ως Superman στο ετήσιο crossover. Πλάι του θα βρεθούν οι Tom Welling από το "Smallville" και Tyler Hoechlin της σειράς "Supergirl". Επιπλέον θα έχουμε δύο Lois Lane, καθώς θα επιστρέψουν η Elizabeth Tulloch και η Erica Durance.

Ο Jon Cryer θα γίνει ξανά ο Lex Luthor, αλλά την εμφάνισή του στον ίδιο ρόλο δεν θα κάνει ο Michael Rosenbaum. Ο Kevin Conroy, η φωνή του Bruce Wayne στο "Batman: The Animated Series", θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα στη live-action σειρά και ο Burt Ward θα παίξει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Άλλες επιστροφές είναι αυτές των Johnathon Schaech ως Jonah Hex και Cress Williams ως Black Lightning.

Το "Crisis on Infinite Earths" πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Supergirl", "Batwoman", "The Flash", "Arrow" και "DC's Legends of Tomorrow", καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Κάθε επεισόδιο του "Arrow" θα είναι και ένα "event" που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover με πολλά ερωτήματα να ξεκαθαρίζονται. Δύο από τους ηθοποιούς που είχαν πεθάνει στη σειρά θα επιστρέψουν, ο ένας είναι ο Colin Donnell ως Tommy Merlyn και ο άλλος ο Josh Segarra ως Adrian Case. Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά, με το "Arrow" να ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν.

Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρές

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΟι Lois και Clark του "Smallville" ξανά μαζί στο πλατό του Arrowverse crossoverO Lex Luthor του Smallville δεν θα είναι στο Arrowverse crossoverH Lois Lane του "Smallville" θα εμφανιστεί στο Arrowverse crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα