Ο Michael Giacchino θα στολίσει με τη μουσική του και το "Spider-Man: Far From Home"

Ακόμα μια φορά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino, αναλαμβάνει το sequel του "Spider-Man: Homecoming", όπως έκανε και για την αρχική ταινία.

Το FilmMusicReporter μεταφέρει την είδηση. Ο Giacchino όχι απλώς δεν είναι πρωτάρης στο πλαίσιο της ταινίας, αλλά στο δυναμικό του φέρει και δεκάδες κινηματογραφικούς

τίτλους με γνωστή μουσική επένδυση, και μαζί ακόμα μία υπέρ-ηρωική ταινία, τη "Doctor Strange". Το Όσκαρ έχει κερδίσει με την animated ταινία "Up", ενώ είχε προταθεί ξανά για το "Ratatouille". Μερικοί από τους γνωστότερους τίτλους του αφορούν animated ταινίες, όπως οι "Incredibles" και "Coco", ενώ άλλες ταινίες δράσης, όπως το "Mission: Impossible III", και φαντασίας, όπως τα "Dawn of the Planet of the Apes" και "Jurassic World".

Στις κινηματογραφικές αίθουσες, το "Spider-Man: Far From Home" θα βρεθεί στις 5 Ιουλίου του 2019. Εκτός από τον Giacchino και τον πρωταγωνιστή Tom Holland πολλοί ακόμα επέστρεψαν για τη δεύτερη ταινία. Οι σεναριογράφοι Chris McKenna και Erik Sommers υπογράφουν το σενάριο του sequel, το οποίο θα σηματοδοτήσει την έναρξη της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Σχετικά με την υπόθεση, ο Kevin Feige έκανε μερικές δηλώσεις νωρίτερα που τοποθέτησαν τον Peter Parker στην καθημερινή του ζωή για την επόμενη ταινία. "Είναι ένας από εμάς. Είναι, εντός εισαγωγικών, ένας κανονικός άνθρωπος, που ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό περιβάλλον, και ο οποίος πήρε αυτές τις δυνάμεις, και εκτέθηκε σε αυτά τα φανταστικά πράγματα", εξήγησε ο Feige. "Και μας άρεσε που τα γεγονότα του 'Civil War', τα οποία αν και ήταν δραματικά και έντονα και πολιτικά περίπλοκα, μας άρεσε πώς τα αντιμετώπισε ο Peter [στο "Spider-Man: Homecoming"]. Πώς τα αντιμετώπισε ο Peter, και μετά προσπάθησε να επιστρέψει στην καθημερινότητα".

Υπέρ-ηρωική ταινία χωρίς villain δεν γίνεται, τις περισσότερες φορές, γι' αυτό και ο Jake Gyllenhaal έλαβε θέση στο cast για τον ρόλο του επόμενου κακού που θα αντιμετωπίσει ο αραχνοήρωας. Μαζί του έχουν καταλάβει από μία θέση και οι J.B. Smoove και Samuel L. Jackson. Η ταινία ετοιμάζεται και θα βρεθεί στους κινηματογράφους μετά από το δεύτερο μέρος του "The Avengers: Infinity Wars".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ο Samuel L. Jackson έρχεται στο "Spider-Man: Far From Home" Ο J.B. Smoove γίνεται μέλος του cast του "Spider-Man: Far From Home" Το sequel του "Spider-Man: Homecoming" έχει επίσημα και τίτλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα