Ο Kevin Feige θα παραμείνει στην καθημερινότητα της Marvel Studios

Kevin μην μας αφήνεις!

Ο Επικεφαλής Δημιουργικού της Marvel, Kevin Feige, παρά την προαγωγή του και την είδηση ότι αναπτύσσει ταινία "Star Wars", θα συνεχίσει να "συμμετάσχει" στην ανάπτυξη του Marvel Cinematic Universe και την Marvel Studios.

O David

Griffin του IGN ρώτησε την εκτελεστική παραγωγό των "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame", Trinh Tran, αν οι νέες ευθύνες και project "θα επηρεάσουν τις καθημερινές σχέσεις που περιλαμβάνουν τα projects ή αν θα εμπλέκεται λιγότερο ή περισσότερο στο MCU;"

"Νομίζω ότι ο Kevin ήταν πάντα...τόσο παθιασμένος με την Marvel...με τους χαρακτήρες και τον κόσμο, που η Marvel έχει δημιουργήσει", απάντησε η Tran. "Πάντα θα εμπλέκεται με αυτόν τον τρόπο. Πάντα θα σιγουρεύει ότι προσφέρουμε στο κοινό το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει απ' αυτήν την πλευρά".

Ο Feige ήταν ο αρχιτέκτονας του επιτυχημένου MCU, που συνολικά έχει βγάλει πάνω από $22 δις στο παγκόσμιο box office και έχει στα σκαριά του για το Phase 4 αλλά έντεκα projects (μπορείτε να τα δείτε στο παραπάνω γκάλερι).

Για το project του στον κόσμο του "Star Wars" δεν γνωρίζουμε πολλά πέραν του ότι θα δουλέψει μαζί με το αφεντικό της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, για μια ταινία μετά το τέλος του "Skywalker Saga".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Marvel TV: Ο Kevin Feige έρχεται, ο Jeph Loeb φεύγει Marvel's Avengers: Ρίχνουμε μια ματιά στις δυνάμεις της Ms. Marvel Marvel's Avengers: Η τύχη της Captain Marvel στο σύμπαν του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα