Το πέπλο του μυστηρίου έπεσε για τον ρόλο του Pedro Pascal στο "Wonder Woman 1984"

"Well hello... Max".

H Patty Jenkins, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας των Warner Bros. και DC, "Wonder Woman 1984" επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Pedro Pascal να ενσαρκώνει τον Maxwell Lord στο επερχόμενο sequel.

Η Jenkins μοιράστηκε μια φωτογραφία του χαρακτήρα των DC Comics

στο Twitter και τάγκαρε τον Pedro Pascal, Gal Gadot και τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας. Επίσης, έγραψε ως τίτλο, "Γεια σου, Μax".

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Well hello... Max. #WW1984pic.twitter.com/BgWsjyJixw

Patty Jenkins (@PattyJenks) October 24, 2019

Ο Max Lord είναι ένας επιχειρηματίας που κατέχει τη δύναμη να ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων, και όχι μόνο. Στο "Wonder Woman Vol. 2 #219", ο Lord χρησιμοποιεί τις τηλεπαθητικές του ιδιότητες για να πείσει τον Superman ότι οι Batman, Wonder Woman και τα άλλα μέλη της Justice League είναι οι εχθροί του. Όταν η Diana πιάνει τον Lord με το Λάσο της Αλήθειας, μαθαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει τον Superman είναι να σκοτώσει τον ίδιο τον Lord, κάτι που κάνει σε ζωντανή αναμετάδοση σε όλον τον κόσμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot ως Wonder Woman, Kristen Wiig ως The Cheetah/Barbara Ann Minerva, την κακό της ταινίας, και Chris Pine ως Steve Trevor. Άλλες επιστροφές είναι η Robin Wright και η Connie Nielsen, που υποδύονται τις Antiope και Queen Hippolyta αντίστοιχα. Νέες εισαγωγές θα είναι οι Kelvin Yu ως Jake, Lyon Beckwith ως Buzz κ.α..

Σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος, μαζί με τους Geoff Johns και David Callaham, είναι η Patty Jenkins. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία της για τρίτη ταινία, η οποία μάλιστα θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή.

Παραγωγοί είναι οι Jenkins και Gadot, μαζί με τους Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder και Stephen Jones. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns και Walter Hamada. Ο Hans Zimmer θα ντύσει μουσικά την ταινία.

Το "Wonder Woman" είχε σπάσει πολλά ρεκόρ με την πρεμιέρα του, μεταξύ άλλων, το ρεκόρ ότι είχε έσοδα ύψους $400 εκ. στο box office των ΗΠΑ και πάνω από $800 εκ. παγκοσμίως. Επίσης, είναι η πιο κερδοφόρα ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα.

Tο "Wonder Woman 1984", μετά τη μικρή του καθυστέρηση, θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2020, ενώ το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer θα κάνει την εμφάνισή του στο Comic Con Experience, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στις 8 Δεκεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ο προσωρινός τίτλος του "Wonder Woman 2" ίσως αποκαλύπτει νέα απειλή Εκτός ο Brett Ratner από το Wonder Woman 2 H "Wonder Woman" επισήμως η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία προέλευσης υπερήρωα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα