O streamer Shroud ακολουθεί τον Ninja στο Mixer

Όχι άσχημα για τη Microsoft.

To Τwitch φαίνεται πως χάνει ακόμα έναν Streamer, αυτή τ φορά τον Shroud, ο οποίος παίρνει μεταγραφή για το Mixer.

O Michael "Shroud" Grzesiek ανακοίνωσε λοιπόν μέσω Twitter ότι ετοιμάζεται να κάνει τη συγκεκριμένη αλλαγή. αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά "Same shroud. New home".

Τα νέα αυτά έρχονται λίγο μετά την αποχώρηση

του Ninja από το Twitch, ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίτερα από την πλατφόρμα της Amazon.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο ίδιος, ο Shroud εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το Mixer.

"Tο Streaming είναι το πάθος μου και χρωστάω την επιτυχία μου στο κοινό μου. Το Mixer προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία έτσι ώστε να εστιάζω την προσοχή μου σε αυτό. Χαίρομαι που θα γίνω μέλος της κοινότητας του Mixer όπως επίσης και που θα συνεχίσω να κτίζω σχέσεις τόσο με τους άλλους παίκτες, όσο και με το κοινό."

Ο Streamer μάλιστα ενθάρρυνε τους φανς του να τον ακολουθήσουν στο Mixer, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Το Mixer μου επιτρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό που αγαπάω: το Streaming. Ελπίζω όλοι να συνεχίσετε να είστε μέρος της κοινότητας μου και ανυπομονώ να σας δείξω πώς θα είναι όλα τα πράγματα που έχουμε ετοιμάσει."

Όπως είπαμε και πιο πριν ο Shroud είναι ο δεύτερος γνωστός streamer που αφήνει το Twitch για το Mixer. Την αρχή έκανε ο Ninja τον περασμένο Αύγουστο, ο οποίος μάλιστα άφησε την πλατφόρμα όντας ο πρώτος παγκοσμίως που έφτασε τους δέκα εκατομμύρια followers.

Σε συνέντευξη της πάντως, η γυναίκα και μάνατζερ του Ninja, Jessica, είχε αναφέρει πως το συμβόλαιο που είχε ο άνδρας της με το Twitch τον έριξε στην αγκαλιά του Mixer. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι το chat είχε γίνει πολύ τοξικό, κάτι που ενοχλούσε απίστευτα τον Ninja.

H μεταφορά πάντως στο Mixer ξεκίνησε για τα καλά, με τον streamer να ξεπερνάει την αντίστοιχη τηλεθέαση που είχε στο Twitch.

Σε ό,τι αφορά τον Shroud, αυτός έχει πάνω από 7 εκατομμύρια followers ενώ πρόσφατη έρευνα τον ανέδειξε δεύτερο πιο δημοφιλή streamer στο Twitch, μετά τον Tfue.

IGN Greece Το TwitchCon έρχεται στην Ευρώπη O Ninja είναι ο πρώτος streamer με 10 εκατομμύρια followers Έρευνα: 2.4 δισεκατομμύρια ώρες gaming παρακολούθησε ο κόσμος μέχρι τώρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα