Τέλος διαδρομής για το "Cloak and Dagger" της Marvel

Τις τελευταίες τους περιπέτειες ζουν οι Tandy και Tyrone.

Άλλη μια σειρά της Marvel ρίχνει τίτλους τέλους. Αυτή τη φορά μιλάμε για το "Cloak and Dagger" της Freeform.

Σύμφωνα με το Deadline, τα νέα για την ακύρωση ήρθαν πέντε μήνες μετά την ολοκλήρωση της 2ης σεζόν. Το μεγάλο αυτό κενό έκανε τους fans να σκεφτούν το ενδεχόμενο της ακύρωσης, αλλά η τελική απόφαση πάρθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν η παραγωγή 'ελευθέρωσε' το cast για να κυνηγήσει

και άλλα projects.

“Είμαστε υπερήφανοι για το 'Marvel’s Cloak & Dagger' και τις πρωτότυπες ιστορίες που διηγήθηκε”, είπε η Freeform σε δήλωσή της. “Είμαστε ευγνώμονες στο ταλέντο των Olivia Holt και Aubrey Joseph που ζωντάνεψαν αυτούς τους χαρακτήρες, και στον showrunner, Joe Pokaski, για το όραμά του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Marvel Television για τις υπέροχες δύο σεζόν και ελπίζουμε να βρούμε και να κάνουμε και άλλα project μαζί”.

Η σειρά ακολουθεί δύο έφηβους, οι οποίοι κατέχουν δυνάμεις που με κάποιον μυστήριο τρόπο τους ενώνουν. Η Tandy μπορεί να παράγει μαχαίρια από καθαρό φως, ενώ ο Tyrone μπορεί να καταβροχθίσει αυτούς που τον περιβάλλουν στο σκοτάδι.

Πρωταγωνιστές είναι οι Olivia Holt και Aubrey Joseph, ενώ άλλα μέλη του cast είναι οι Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito και J.D. Evermore. Ο Jeph Loeb, πρόεδρος της Marvel Television είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, μαζί με τον Jim Chory, και ο Joe Pokaski ο showrunner της.

Οι Holt και Joseph αναμένονται να ξαναενσαρκώσουν τους χαρακτήρες τους στο επερχόμενο crossover με την τρίτη σεζόν του "Runaways", η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 13 Δεκεμβρίου. Το μέλλον και αυτής της σειράς είναι στον αέρα, ιδίως αν σκεφτούμε το πόσες σειρές της Marvel σε συνεργασία με άλλα κανάλια ή συνδρομητικές υπηρεσίες έχουν ακυρωθεί, μεταξύ άλλων, όλες οι σειρές του Netflix, "Daredevil", "Jessica Jones" κτλ, και το "The Gifted" του Fox.

Η Marvel ετοιμάζει νέες σειρές για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney+. Μεταξύ άλλων τις "WandaVision" και "The Falcon and the Winter Soldier". Ο Kevin Feige πλέον είναι υπεύθυνος και των τηλεοπτικών project της εταιρείας και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Jeph Loeb. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά την προαγωγή του, θα συνεχίσει να επιτηρεί τις ερχόμενες ταινίες της Marvel, παρά τις νέες του υποχρεώσεις με την ερχόμενη ταινία Star Wars που ετοιμάζει.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece SDCC 2018: "Πανδαιμόνιο" έρχεται στην 2η σεζόν του "Marvel's Cloak and Dagger"
Keywords
Τυχαία Θέματα