Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us Part 2

Αντίο Φεβρουάριε!

Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες εβδομάδες μάθαμε πως το The Last Of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι το πολυαναμενόμενο sequel θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Έτσι, το The Last of Us Part 2 θα έρθει στις 29 Μαΐου 2020, όπως επιβεβαίωσε ο Neil Druckmann, δημιουργικός διευθυντής της εταιρείας,

σε ένα blog post στη σελίδα του Playstation.

"Μπαίνω απευθείας στο ψητό και κάνω την ανακοίνωση. Το Last of Us Part II έχει μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 29 Μαΐου 2020", έγραψε ο Druckmann. "Ήταν περίπου πριν από ένα μήνα, όταν κάναμε τις πολλές ανακοινώσεις για το παιχνίδι, αφήνοντας τα μέσα ενημέρωσης να το παρουσιάζουν για πάνω από δύο ώρες, παρουσιάζοντας το νέο story τρέιλερ και αποκαλύπτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η θετική ανταπόκριση που είδαμε από την κοινότητά μας ήταν συντριπτική. Μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια μεταξύ των μελών της ομάδας. Μετά από τη δουλειά πάνω σε κάτι, για τόσα χρόνια, είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε τέτοιες αντιδράσεις για όλη τη σκληρή δουλειά."

Ο Druckmann δήλωσε ότι παρά την πρόσφατη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας για τον Φεβρουάριο, "συνειδητοποιήσαμε ότι απλά δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να φέρουμε ολόκληρο το παιχνίδι στο επίπεδο ποιότητας που αναζητούμε ως Naughty Dog". Το υπόλοιπο της ανακοίνωσης γράφει:

"Ωστόσο, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς κλείναμε τμήματα του παιχνιδιού, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να φέρουμε ολόκληρο το παιχνίδι στα επίπεδα που θέλαμε. Σε αυτό το σημείο αντιμετωπίσαμε δύο επιλογές: να αφήσουμε στην τύχη τους κομμάτια του παιχνιδιού ή να πάρουμε περισσότερο χρόνο. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το τελευταίο και αυτή η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μάς επιτρέπει να ολοκληρώσουμε τα πάντα σε ικανοποιητικό επίπεδο, μειώνοντας ταυτόχρονα το άγχος της ομάδας.

Ενώ είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να υπονομεύσουμε το όραμα μας, είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να προβλέψουμε το γυάλισμα που χρειαζόταν το παιχνίδι, αλλά το μέγεθος και το εύρος αυτού του τίτλου μάς εξουθένωσε. Δεν μας αρέσει καθόλου που απογοητεύουμε τους φαν μας.

Ελπίζουμε να καταλάβετε ότι αυτός ο πρόσθετος χρόνος εξασφαλίζει ότι το Part II θα ανταποκρίνεται στις συλλογικές μας φιλοδοξίες, καθώς και στη δέσμευσή μας για υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Γνωρίζουμε ότι οι επιπλέον λίγοι μήνες θα προστεθούν σε ένα ήδη μεγάλο πλαίσιο αναμονής. Είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή σας και τη συνεχή υποστήριξή σας. Τον επόμενο Μάιο θα μπορέσετε να επανενωθείτε με την Ellie στο The Last Of Us Part II."

Αν και η Naughty Dog θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για να ολοκληρώσει το παιχνίδι της, οι λεπτομέρειες γι'αυτό δεν είναι λίγες, καθώς πριν λίγο καιρό μάθαμε τον λόγο που το The Last of Us Part 2 δεν είναι open world και τον τρόπο λειτουργίας των σκυλιών στις μάχες.

Μπορεί να μην δούμε την επιστροφή του Factions multiplayer mode, αλλά θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να υπήρχε ένα standalone Last of Us multiplayer παιχνίδι.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η δημιουργία ενός standalone The Last of Us Part 2 multiplayer τίτλου ίσως είναι καλή ιδέα Φήμες θέλουν το The Last of Us 2 να κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2020 Σε τελικό στάδιο βρίσκεται το The Last of Us Part II

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα