Νίκη για τη Ρόδεραμ μετά από 8 αγώνες (video)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Ρόδεραμ που ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη μετά το 2-1 κόντρα στη Σούoνσι. Δύο γκολ με πέναλτι ο Μάνινγκ που μέσα σε 7 λεπτά γύρισε το ματς.

Μόλις την 4η νίκη της πέτυχε η Ρόδεραμ στο πρωτάθλημα αλλά ο τρόπος ήταν αυτός που ανάγκασε τους φίλους της να την πανηγυρίσουν έξαλλα.Ο Ιρλανδός Μάνινγκ, πέρασε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με δύο γκολ από
την άσπρη βούλα κατάφερε να δώσει πολύτιμη ανάσα στην ομάδα του που έφτασε μόλις τις 4 νίκες μετά από 16 ματς.

Η Σουόνσι πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με το 7ο γκολ στη σεζόν του ΜακΜπέρνι μετά από ασίστ του Τζέιμς στο 25ο λεπτό. Ο Σελίνα έχασε τεράστια ευκαιρία για να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά με 0-2 όμως ο Ρόντακ με σπουδαία επέμβαση κράτησε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σούνσι έχανε ευκαιρίες και στο 78' το πλήρωσε. Ο Νόρντφελντ έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο Πρόκτορ που είχε περάσει αλλαγή λίγο πριν κέρδισε πέναλτι από μια ανόητη ενέργεια του Σουηδού τερματιοφύλακα. Ο Μάνινγκ από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-1

Εφτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φερ να κάνει πέναλτι βάζοντας τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπο του μετά το σουτ του Βολκς.Πάλι ο Μάνινγκ εκτέλεσε και το τελικό 2-1 ανάγκασε τη Σουόνσι να μην πετύχει ούτε τώρα νίκη μακριά από το Λίμπερτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα