Γιαννούλης: "Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο" (video)

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τόνισε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα και παλεύει τα ματς μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, εγώ είχα πολύ άγχος, το αποτέλεσμα εμάς μας ικανοποιεί. Παλεύουμε κάθε ματς μέχρι το 90 και αν είχαμε και λίγη τύχη θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε σήμερα. Και πέρυσι όλα χάθηκαν στη λεπτομέρεια. Όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Όταν παίρνεις ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ
δείχνει πολλά πράγματα. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές και θα δούμε πως θα τα πάμε. Όταν παίζεις δεν έχεις τόσο άγχος όσο όταν το βλέπεις, σήμερα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Δουλεύουμε πολύ, ο προπονητής μας, μας εξηγεί το σύστημα και σήμερα χρειάστηκε να παίξουμε με πέντε αμυντικούς και αλλάξαμε το σύστημα. Είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό. Είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ο Ουγκράι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, λίγοι έχουν την τεχνική του στην Ελλάδα, είναι ουσιώδης και αυτό τον χαρακτηρίζει. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου".
Keywords
Τυχαία Θέματα