Εκρηκτικός Κατσάνοφ στον τελικό! – VIDEO

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Paris Masters ο Κάρεν Κατσάνοφ που ισοπέδωσε τον Ντομινίκ Τιμ και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε αυτό το επίπεδο αγώνων!

Ασύλληπτος Κατσάνοφ!

Ο νεαρός Ρώσος διάγει τις καλύτερες μέρες της σύντομης επαγγελματικής του καριέρας!

Στην indoor σκληρή επιφάνεια έχει πάρει και τους δύο φετινούς του τίτλους σε Μονπελιέ και Μόσχα και τώρα θα διεκδικήσει τον μεγαλύτερο της καριέρας του στο Masters του Παρισιού!

Για

δεύτερο σερί ματς στη γαλλική πρωτεύουσα, ο 22χρονος τενίστας ήταν ισοπεδωτικός και, μετά τον Ζβέρεφ, διέλυσε και τον Ντομινίκ Τιμ με 6-4, 6-1 για να φτάσει στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή τις Τιτανομαχίας Φέντερερ-Τζόκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι στον προηγούμενο αγώνα του κόντρα στον Ζβέρεφ, ο Ρώσος είχε χάσει μόλις τρία games συνολικά και μαζί με το ματς κόντρα στον Αυστριακό έχει απωλέσει συνολικά μόλις οκτώ!

Σαφώς πιο φρέσκος από τον πιο κουρασμένο Τιμ και με το επιθετικό του παιχνίδι σε κορυφαίο επίπεδο, ο Κατσάνοφ επέβαλε πλήρως τον δικό του ρυθμό στον αγώνα ειδικά στο δεύτερο όταν και το έλλειμμα ενέργειας του αντιπάλου του άρχισε να γίνεται κάτι παραπάνω από ορατό.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ ισορροπημένα με τους δύο τενίστες να είναι σταθεροί στο σερβίς τους αλλά στο 4-4, ο Κατσάνοφ έκανε το κρίσιμο βήμα παραπάνω με το break που κατάφερε.

Παραλίγο, για ακόμα μια φορά αυτήν την εβδομάδα, να κάνει την ανατροπή στο πρώτο σετ αλλά ο Ρώσος έσωσε δύο break point του Αυστριακού και διασφάλισε τη θέση του στο ματς ως οδηγού.

Το σερβίς του Τιμ κατέρρευσε εντελώς στο δεύτερο σετ.

Με κακά ποσοστά επιτυχίας στα πρώτα σερβίς, ο Αυστριακός τιμωρήθηκε πολλάκις από τις επιστροφές του αντιπάλου και έχασε συνολικά τέσσερις φορές το σερβίς του και μοιραία, εύκολα, τον αγώνα.

Θα είναι πάντως στο World Tour Finals του Λονδίνου για τρίτη σερί χρονιά και θα προσπαθήσει να σπάσει το φράγμα των ομίλων εκεί.

Σάββατο, 3/11: Ημιτελικοί Paris Masters

Khachanov (Russia) beat Thiem (Austria) 6-4 6-1

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκρηκτικός Κατσάνοφ στον τελικό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα