Μάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham"

Και όχι μόνο.

H Fox ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το "Gotham".

Η σειρά που μας διηγείται της ιστορίες των κακών της DC θα ξεκινήσει να προβάλλει την πέμπτη και τελευταία του σεζόν στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Bane θα κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στη σειρά με τον Shane West να τον ενσαρκώνει. Ο σεναριογράφος

και παραγωγός της σειράς, Tze Chun, μας πρόσφερε μια πρώτη ματιά την περασμένη εβδομάδα. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και έχουμε δει τις ιστορίες των Riddler, Catwoman, Poison Ivy, Scarecrow, Penguin κ.α. και τον τρόπο που από απλοί άνθρωποι έγιναν εγκληματίες.

Από το "Gotham" θα πάμε στο διάστημα με την κωμική σειρά του Seth MacFarlane, "The Orville". Το "The Passage" των εκτελεστικών παραγωγών Liz Heldens, Ridley Scott και Matt Reeves θα αρχίσει να μας τρομάζει από τις 14 Ιανουαρίου, ενώ το νέο δικηγορικό δράμα με την Kelsey Grammar, "Proven Innocent" θα κάνει ρομαντική πρεμιέρα, στις 15 Φεβρουαρίου.

Το βραβευμένο "Cosmos" θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να ανήκουν στην Ann Druyan, ενώ θα το παρουσιάζει ο γνωστός αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson και οι εκτελεστικοί παραγωγοί του είναι οι Seth MacFarlane, Brannon Braga και Jason Clark.

Τέλος, τα "Bob's Burgers", "The Simpsons" και "Family Guy" θα έρθουν στις οθόνες μας στις 3 Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα με τις πρεμιέρες των σειρών, οι οποίες θα ξεκινήσουν στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν:

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου:

The Orville (Ειδική πρεμιέρα)

Family Guy

Rel

Τρίτη 1 Ιανουαρίου:

The Gifted

Lethal Weapon

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου:

Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

The Masked Singer

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου:

Gotham

The Orville

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου:

The Resident

The Passage

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου:

Last Man Standing

The Cool Kids

Proven Innocent

Κυριακή 3 Μαρτίου:

Bob's Burgers

The Simpsons

Family Guy

Cosmos: Possible Worlds

Εσείς για ποιες από αυτές τις σειρές ανυπομονείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηΈφυγε ο Harlan Ellison, ένας θρύλος της επιστημονικής φαντασίαςΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων Tony

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα