Το Monster Hunter: World ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Η Capcom σπάει όλα της τα ρεκόρ.

Οι καθαρές πωλήσεις της Capcom αυξήθηκαν κατά 28,5% και τα λειτουργικά έσοδα διπλασιάστηκαν στο 110,1% από το πρώτο δημοσιονομικό εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με την έκθεση κερδών της Capcom που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Η αύξηση είναι άμεσο αποτέλεσμα της επιτυχίας του Monster Hunter: World που κυκλοφόρησε

στις 26 Ιανουαρίου. Οι καθαρές πωλήσεις του εκδότη αυξήθηκαν στα 43,3 εκατομμύρια Γιεν για τους έξι μήνες που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου, και τα 10,5 εκατομμύρια Γιεν για τα λειτουργικά τους έσοδα είναι τα υψηλότερα που υπήρξαν ποτέ στο τέλος ενός δεύτερου τριμήνου στην ιστορία της εταιρείας.

Το Monster Hunter: World έχει ξεπεράσει τώρα τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, κάτι που το θέτει πάνω από κάθε τίτλο της Capcom στην ιστορία. Τα κέρδη ανέβηκαν περαιτέρω μετά την έκδοση της έκδοσης Steam στον υπολογιστή τον Αύγουστο.

Το Monster Hunter Generations Ultimate για το Nintendo Switch έχει επίσης προσθέσει στα κέρδη από τότε που κυκλοφόρησε.

Η Capcom πρόσθεσε ότι μια ισχυρή βάση από fans έχει υποστηρίξει τις πωλήσεις για το Street Fighter 30th Anniversary Collection καθώς και το Mega Man X Legacy Collections.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΤο Battlefield 5 θα αργήσει να ανταγωνιστεί άλλους Battle Royale τίτλουςΗ Rockstar διορθώνει exploit στο GTA 5GTA Online: Επιστρέφει ανανεωμένο το Sumo Mode

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα