Με περισσότερες από 1000 σελίδες λήγει το sequel spinoff του "Bleach"

Έχει ακόμα ψωμί.

Το 2017 εμφανίστηκε για πρώτη φορά το spinoff και sequel από τον κόσμο του "Bleach", με τίτλο "Bleach: Can't Fear Your Own World". Αφού έχει εκδώσει ήδη δύο τόμους, και έπειτα από μία απρόοπτη καθυστέρηση, το manga του οποίου την ιστορία υπογράφει ο Ryohgo Narita είναι έτοιμο να κλείσει και αυτή την ιστορία.

Το comicbook μεταφέρει την αντίστοιχη ανακοίνωση που έγινε στο Twitter, εκ μέρους του ίδιου

του Narita. Ο συγγραφέας ενημέρωσε το κοινό του σχετικά με την πορεία της συγγραφής αλλά και τον λόγο που τον κράτησε μακριά από το γραφείο του και την ολοκλήρωση του τρίτου τόμου.

"Με συγχωρείτε, άργησα να το τελειώσω επειδή νοσηλευόμουν για μερικούς μήνες. Οπότε, από τη στιγμή που όλα τα σχέδια του κ. Kubo είναι πραγματικά καταπληκτικά, ελάτε στο βιβλιοπωλείο [για να λάβετε τον δεύτερο τόμο]."

Και, ενώ ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017, μερικούς μονάχα μήνες μετά από την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους της σειράς τον Απρίλιο, ο δεύτερος τόμος θα βρεθεί στα βιβλιοπωλεία της Ιαπωνίας στις 2 Νοεμβρίου. Τα τεύχη, ανεξάρτητα, εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο Shonen Jump και στην αντίστοιχη εφαρμογή του, και στην εφαρμογή Bleach.

Όσον αφορά το τρίτο τεύχος, ο Narita δήλωσε πως, "Επιτέλους τελείωσα τους τρεις τόμους, και είμαι συγκλονισμένος με περισσότερες από 1000 σελίδες".

Η ιστορία του "Can't Fear Your Own World" ακολουθεί τον Shūhei Hisagi της '9th Division', με το χαρακτηριστικό tattoo, κληρονομιά από τον κάποτε διοικητή Kensei Muguruma. Η υπόθεση δεν επικεντρώνεται στο παρελθόν του, αλλά στο μέλλον του κόσμου των shinigami και τα κατάλοιπα από την μάχη με τον Sōsuke Aizen. Ο Hisagi χρειάζεται να αντιμετωπίσει μία νέα απειλή, 'κληρονομιά' του αποθανόντα διοικητή της ομάδας του, Kaname Tōsen.

Πέρα από γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες της Seiretei, οι αναγνώστες του "Can't Fear Your Own World" έχουν τη χαρά να θυμηθούν και πασίγνωστους στον κόσμο του "Bleach" αντιπάλους. Το spinoff μας επαναφέρει στο Hueco Mundo και φέρνει στην επιφάνεια Arrancar, ένας εκ των οποίων είναι και ο έκτος Epsada Grimμjow, που είχαμε αρκετό καιρό να δούμε.

O Narita επίσης έχει γράψει το "Bleach: Spirits Are Forever With You", μια σειρά από νουβέλες που αποτελείται από δύο τεύχη και εκδόθηκε το 2012. Πέρα από αυτό, έχει επίσης δημοσιευτεί η νουβέλα "Bleach: We DO knot ALWAYS LOVE YOU" της Makoto Matsubara, αλλά και τα "Bleach: The Death Save the Strawberry", "Bleach: The Honey Dish Rhapsody" και "Bleach: Letters From the Other Side".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΜάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham"Μία ακόμα ιστορία για το manga του "Kimi ni Todoke"10+2 φθινοπωρινές anime προτάσεις που αξίζει να τσεκάρεις!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα