Με το δεξί στο Μουμπάι η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Τσάλεντζερ του Μουμπάι, στην Ινδία, χάνοντας μόλις δυο γκέιμς στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση…

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό επιβεβαίωσε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σήμερα, κερδίζοντας την 21χρονη Νιγκ Κουάν Γιάου από το Χονγκ Κονγκ, στα δυο σετ.

Η Ελληνίδα

πρωταθλήτρια, επιβλήθηκε μετά από 72 λεπτά αγώνα με 6-0, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Τσάλεντζερ στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Ντενίζ Καζάνιουκ από το Ισραήλ.

Η Βαλεντίνη, δεν δυσκολεύτηκε στο παραμικρό να επιβληθεί σήμερα της Γιάου, χάνοντας μόλις επτά πόντους σε ολόκληρο το εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης και φιλοδωρώντας με μεγαλοπρεπές bagel την αντίπαλό της.

Στο δεύτερο σετ η κοπέλα από το Χονγκ Κονγκ προηγήθηκε με μπρέικ (1-2), όμως η Γραμματικοπούλου ανέβασε ρυθμό και κερδίζοντας πέντε σερί γκέιμς, έφυγε με τη νίκη από το court.

Η Γιάου είναι στο Νο861 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την στιγμή, και αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως δεν έχει κερδίσει ούτε σετ στις μέχρι τώρα 12(!) αναμετρήσεις που έχει δώσει σε επίπεδο WTA.

Η Γραμματικοπούλου, που βρίσκεται στο Νο171 του κόσμου, αν προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού κερδίζοντας την Καζάνιουκ (Νο254), θα παίξει με μια εκ των Ούρσουλα Ραντβάνσκα, Λιν Ζου, Ίρινα Κρομάτσεβα και Χιρόκο Κουβάτα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με το δεξί στο Μουμπάι η Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα