To Fallout 76 στο Switch "Δεν είναι εφικτό", λεει η Bethesda

"Δεν υπάρχει παιχνίδι σε ανάπτυξη για το οποίο δεν κάναμε μια συζήτηση για να βγει στο Switch."

Η Bethesda εξήγησε ότι το Fallout 76 δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch επειδή, μετά από εξέταση, "δεν ήταν εφικτό".

Μιλώντας στην PAX Aus, ο Pete Hines της Bethesda εξήγησε:

"Το Switch

είναι κάτι που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι... αποτελεί μέρος κάθε συζήτησης, με κάθε developer που έχουμε τώρα για αυτό που κάνουμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι μια βιώσιμη πλατφόρμα. Αν ένα παιχνίδι είναι εφικτό πάνω σε αυτό, θέλουμε να είναι σε κάθε πλατφόρμα. Το Fallout 76 δεν είναι επειδή δεν ήταν εφικτό. "

Δεν δόθηκε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το τι ακριβώς δεν ήταν εφικτό για μια έκδοση Switch, αλλά η πάντοτε-online φύση του παιχνιδιού και ο απολύτως γιγαντιαίος κόσμος είχαν πιθανώς σχέση με αυτό.

Hines επανέλαβε, ωστόσο, ότι κάθε παιχνίδι Bethesda συζητιέται τώρα για Switch:

"Ειλικρινά, δεν υπάρχει παιχνίδι σε ανάπτυξη που δεν είχαμε μια συζήτηση για να βγει και στο Switch. 'Θα δουλεύει αυτό στο Switch, έχετε κάποιο σχέδιο για το Switch;' Δεν πρόκειται για εντολή. Όλα όσα κάνουμε πρέπει να είναι υπό την καθοδήγηση των προγραμματιστών, αλλά είναι κάτι που θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεται στο ραντάρ των ανθρώπων."

"Μου αρέσει να μας βλέπουν ως ηγέτη στο third-party development όσον αφορά την υποστήριξη του Switch. Κάποιοι λένε, 'έχετε πολλά περισσότερα πράγματα [στο Switch] από αυτόν ή εκείνον τον εκδότη.' Αυτό είναι που θέλω η Bethesda να είναι γνωστή ως. Είμαστε τύποι που θα αναλάβουν ορισμένους κινδύνους. "

Και γιατί η Bethesda θα ακολουθούσε αυτή την επιχειρηματική φιλοσοφία;

"Πας όπου είναι το χρήμα επειδή έτσι είναι η επιχειρηματικότητα", εξήγησε ο Hines, δείχνοντας την τεράστια επιτυχία της Nintendo με την υβριδική της κονσόλα. "Αυτό που έχουμε δει μας υποχρεώνει να πούμε, 'Το Switch είναι μια βιώσιμη πλατφόρμα για τα πράγματα που κάνουμε από 'δω και πέρα'".

Αν έχετε Xbox One, PS4 ή PC και έχετε προ-παραγγείλει το Fallout 76, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη beta για την επόμενη εβδομάδα.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΟι ημερομηνίες έναρξης της beta του Fallout 76Οι χρήστες XBOX ενοχλούνται από την αποκλειστική early beta του Fallout 76Η Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα