Μάρκες: «Θετικός ο Γκούτι για συνεργασία με τον Άρη αλλά ... »


Ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρεθ ή κατά κόσμον Γκούτι ήταν ο υπ αριθμόν ένα στόχο των ανθρώπων του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τους. Για λογαριασμό του μάλιστα ταξίδεψαν ως τη Μαδρίτη όπου και συναντήθηκαν μαζί του για να του δείξουν εμπράκτως το θερμό ενδιαφέρον τους και να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια συμφωνίας. Αυτό όμως δεν κατέστη εφικτό.

Την πλευρά και το σκεπτικό του 42χρονου Ισπανού τεχνικού εξήγησε με δηλώσεις του ο Σάντος Μάρκες: «Ο Γκούτι ήθελε να δουλέψει στον Αρη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα
να γευτεί το ελληνικό Πρωτάθλημα κι έφτασε κοντά, ωστόσο η συμφωνία χάλασε στο οικονομικό. Για την ακρίβεια, περιμέναμε υψηλότερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο αυτή που μας έστειλε επίσημα η διοίκηση της ομάδας απείχε αρκετά από τις απαιτήσεις μας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε διαφορά και στην προμήθεια, που αφορούσε στη μετακίνηση του Γκούτι», ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Και συνέχισε: «Πράγματι, ο Αγγελος (σ.σ: Χαριστέας) ήρθε στη Μαδρίτη και είχε πριβέ συνάντηση με τον Γκούτι. Του εξήγησε το πλάνο και το πώς θα ταίριαζε ο πελάτης μου σε αυτό και δεν σας κρύβω ότι ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το οικονομικό αποτέλεσε την αιτία, που δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ο Γκούτι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Αρη».
Keywords
Τυχαία Θέματα