Όλα μηδέν στη Φλωρεντία

Με τις ομάδες να επηρεάζονται από το μετριότατο αγωνιστικό χώρο και την υψηλότατη θερμοκρασία στην Τοσκάνη, το θέαμα απουσίασε από την αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους και το 0-0 σφράγισε τον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο πρώτο παιχνίδι του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας -είχε απουσιάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές εξαιτίας πνευμονίας- η Γιουβέντους παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, δίχως διάθεση και δημιουργία, με τους Ρονάλντο και Ιγουαΐν άνευρους.

Ο
60χρονος είδε τους Ντόουγκλας Κόστα και Πιάνιτς να αποχωρούν τραυματίες (στο 8' και στο 44' αντίστοιχα) και σίγουρα προβληματίζεται εν όψει της συνέχειας σε Serie A και Champions League.

Η Φιορεντίνα για πρώτη φορά σε σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δίχως κλασικό φορ, ήταν η ομάδα που απείλησε στο πρώτο 45λεπτο, αλλά οι Κιέζα, Ριμπερί και Νταλμπέρτ Ενρίκε δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σέζνι σε πέντε περιπτώσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στον ίδιο απογοητευτικό ρυθμό, με ακόμη λιγότερες καλές στιγμές, στο 54' Μπάντελ και Καστροβίλι δεν είχαν ακρίβεια στο τελείωμά τους, ο Ρονάλντο απείλησε με ανάποδο ψαλίδι στο 85' με τον Σάρι να κάνει και τρίτη αναγκαστική αλλαγή στο 62', καθώς ο Ντανίλο υπέστη θλάση κι αντικαταστάθηκε από τον Κουαδράδο.

Τελικώς οι πρωταθλητές δεν απέφυγαν την πρώτη απώλεια στη σεζόν, ενώ την προηγούμενη περίοδο είχαν εκκινήσει το πρωτάθλημα με 8 νίκες.

3η αγωνιστική Serie A

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 0-0

«Αρτέμιο Φράνκι», Φλωρεντία

Διαιτητής: Μασιμιλιάνο Ιράτι

Κίτρινες κάρτες: Κάσερες 10', Κιέζα 36', Καστροβίλι 77' - Πιάνιτς 14', Ντε Λιχτ 46', Μπετανκούρ 82'
Κόκκινες κάρτες: -

Φιορεντίνα (3-5-2): Ντρανγκόφσκι –Μιλένκοβιτς, Πεσέλα (αρχ.) (83’ Τσεκερίνι), Κάσερες – Λιρόλα, Πουλγάρ, Μπάντελ, Καστροβίλι (89’ Ζουρκόφσκι), Νταλμπέρτ Ενρίκε, – Ριμπερί (69’ Μπόατενγκ), Κιέζα

Προπονητής: Βιντσέντσο Μοντέλα

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι - Ντανίλο (62’ Κουαδράδο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι (αρχ.), Άλεξ Σάντρο – Κεντίρα, Πιάνιτς (44’ Μπετανκούρ), Ματουιντί – Ντόουγκλας Κόστα (8’ Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν, Ρονάλντο

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι
Keywords
Τυχαία Θέματα