Περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι στο Tatoi Club

Η κορύφωση της αγωνιστικής δράσης του Davis Cup, ήρθε το Σάββατο, όταν και περισσότεροι από 3.000 φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club…

Πρωτόγνωρα γεγονότα για το ελληνικό τένις, αλλά σιγά-σιγά θα πρέπει όλοι να συνηθίζουν με την ιδέα ότι το άθλημα προοδεύει και δεν πρόκειται να σταματήσει να προοδεύει τα επόμενα χρόνια.

Το Σάββατο, στην τελευταία ημέρα αγώνων του World Group III

της Ευρωαφρικανής ζώνης, η Ελλάδα κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.

Άριστα, όμως, πήρε και η Ομοσπονδία για την οργάνωση και την, σχεδόν, αψεγάδιαστη φιλοξενία.

Επιβράβευση για τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά, ώστε αυτό το event να έχει επιτυχία, ήταν η παρουσία του κόσμου το Σάββατο.

Αυτό, γιατί περισσότεροι από 3.000 φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club και απόλαυσαν από κοντά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Λετονία, με αποκορύφωμα, φυσικά, την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στη χώρα μας, αγωνίστηκε μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο και κατάλαβε και ο ίδιος, ένα δείγμα της δυναμικής που έχει το τένις πλέον στην Ελλάδα.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι στο Tatoi Club appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα