Πήρε το ματς των Νέων (1-2) ο Παναθηναϊκός (video)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 και έχει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα των Νέων της SL. Οι Πράσινοι πήραν εκτός έδρας νίκη (1-2) στο παιχνίδι με τον Αρη και πρόσθεσαν ένα ακόμη τρίποντο, μετά τις νίκες στα παιχνίδια με Λαμία και ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ, στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης,
ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε από το 67' με παίκτη λιγότερο (λόγω της αποβολής του Ηλιάδη) κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με ωραίο γυριστό σουτ του Αναθανασακόπουλο (στο 28' το 0-1) και αυτή ήταν η μόνη φάση στο πρώτο μέρος που νικήθηκε ο Παρίσης, ο τερματοφύλακας του Αρη που είχε καλές επεμβάσεις.

Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο β' μέρος ο Αρης μπήκε πιο δυνατά. Οι Κίτρινοι είχαν στον πάγκο, προπονητή, τον Κώστα Καζάνα που είναι ο προπονητής της Κ17 αλλά αυτό το διάστημα προπονεί και την Κ19 από τη στιγμή που ο Τόλης Τερζής (ο προπονητής της Κ19) είναι στην πρώτη ομάδα μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη.

Ο Αρης πίεσε τον Παναθηναϊκό για την ισοφάριση.

Το 1-1 έγινε στο 67', όταν ο Σιούτας (μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή για τον Αρη) κέρδισε πέναλτι. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε και ο Ηλιάδης του Παναθηναϊκού. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Μπακούτσης.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αρης πίεσε περισσότερο αλλά δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Ο Παναθηναϊκός όσο περνούσε η ώρα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 88', από κόρνερ και σέντρα του Αθανασακόπουλου, ο προωθημένος, Σαμαράς (μία από τις αλλαγές του Παναθηναϊκού) με κεφαλιά έκανε το 1-2 που ήταν και τελικό σκορ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Αρη ο Μαρμαρίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχούλιας με βοηθούς, τους Μποζατζίδη και Χατζηβασιλείου.

Αρης (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μέρο, Σεγκέργκης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Καράμπελας, Κοντοπούλης, Μπακούτσης, Μπαλικτσής.
Από τον πάγκο ήρθανε οι: Καλαϊτζής, Κριμιτζάς, Κατσουλίδης, Σιούτας και Βασιλόπουλος.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Σαντικάι, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Βαγιανίδης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης, Σαμαράς, Σούλτσε.
Από τον πάγκο ήρθανε οι: Νιάρχος, Καρβούνης, Σιδεράς και Τουρκοχωρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα