Μάχη ανθρώπων και εξωγήινων απολυταρχών στο "Captive State"

Η ανθρωπότητα θέλει πίσω τον πλανήτη που της ανήκει.

Δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πλανήτη από μια εξωγήινη δύναμη, το "Captive State" υιοθετεί μια κοινωνικοπολιτική προσέγγιση μέσα στην παγιδευμένη κοινωνία επιστημονικής φαντασίας, και διερευνά τις ζωές των ανθρώπων που συνεργάζονται με τους εξωγήινους και αυτών που τους εναντιώνονται.

Το πρώτο teaser trailer είναι ιδιαίτερα ανατριχιαστικό, παρουσιάζοντας τη ζωή στον πλανήτη να είναι ουτοπική… ή μήπως όχι; Μπορείτε να το τσεκάρετε παρακάτω:

Το σενάριο, μαζί με την Erica Beeney (The Battle of Shaker Heights), και τη σκηνοθεσία

της ταινίας έχει αναλάβει ο Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes και The Gambler), ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders, Jonathan Majors και Colson Baker. Η παραγωγή είναι της Focus Features.

Η επίσημη μίνι περίληψη της ταινίας:

Λαμβάνοντας χώρα σε μια γειτονιά του Σικάγο σχεδόν μια δεκαετία μετά την κατοχή της από μια εξωγήινη δύναμη, το "Captive State" εξερευνά τις ζωές και στις δύο πλευρές· τις ζωές αυτών που συνεργάστηκαν κι αυτών που αντιστάθηκαν.

Το "Captive State" κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου του 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Η σειρά "Gomorrah" αποκτά δική της spinoff ταινία Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο θα κάνει η Halle Berry με τo "Bruised" Biennale 75: Cuarón, Λάνθιμος και Netflix οι μεγάλοι νικητές της Βενετίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα