Assassin's Creed Odyssey: Ανακοινώθηκε cloud έκδοση για το Nintendo Switch

"Για την ώρα αποκλειστικά για τους φίλους Ιάπωνες."

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Assassin's Creed: Odyssey στην Ιαπωνία μέσω μιας "cloud version" που θα κάνει stream απευθείας στην κονσόλα.

Όσο για το αν θα δούμε αυτή την έκδοση εκτός Ιαπωνίας, η Ubisoft είπε στο GameSpot πως "αυτή τη στιγμή,

είναι ένα limited release για την ιαπωνική αγορά".

Το Assassin's Creed: Odyssey θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που τίτλος της σειράς διατίθεται σε κονσόλα της Nintendo μετά το 2013 και το Assassin's Creed IV: Black Flag.

Πριν από αυτό, μόνο δυο τίτλους της σειράς είδαμε σε συστήματα της Nintendo το Assassin's Creed: Altair's Chronicles για το Nintendo DS και το Assassin's Creed III για το Wii U.

Μην ξεχνάτε ότι νωρίτερα το 2018 ανακοινώθηκε και μια cloud version για το Resident Evil 7 επίσης ως ιαπωνικό exclusive, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει στην χώρα μας.

Το Assassin's Creed: Odyssey πάει την αγαπημένη μας σειρά στην Αρχαία Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Πελοποννησιακών Πολέμων το 431 π.Χ, πριν τα γεγονότα του Assassin's Creed Origins, και θα μας επιτρέπει να επιλέξουμε μεταξύ Σπάρτης και Αθήνας, αλλά και μεταξύ 2 playable χαρακτήρων του Αλέξιου και της Κασσάνδρας με το main story να διακλαδώνεται ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνουμε.

Το πλάνο για τα DLC του Assassin's Creed: Odyssey επίσης ανακοινώθηκε, τα οποία θα περιέχουν 2 νέες ιστορίες αλλά και το remaster του Assassin's Creed ΙΙΙ. Το "The Legacy of the First Blade" αλλά και το "The Fate of Atlantis" θα έχουν 3 επεισόδια το κάθε ένα και θα κυκλοφορήσουν με διαφορά περίπου 6 εβδομάδων.

Το Assassin's Creed: Odyssey κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC όπως και η αποκλειστική cloud version για το Nintendo Switch.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN Greece AC Odyssey: Τα φιλόδοξα post-launch σχέδια του παιχνιδιού Πώς το Assassin's Creed αποφάσισε να ασπαστεί την πιο 'μυθολογική' πλευρά της αρχαιοελληνικής ιστορίας AC Odyssey: Λιγοστεύουν τα map markers με το νέο Exploration mode

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα