Nintendo Direct: Ημερομηνία κυκλοφορίας για τo Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey στο 3DS

Έρχεται νωρίς το επόμενο έτος!

Η Nintendo ανακοίνωσε πως το Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey για το Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει 11 Ιανουαρίου 2019.

Έχοντας ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στο έτος,

το Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey είναι ένα Remake του τίτλου του 2009 για το Nintendo DS title, Bowser's Inside Story.

Μαζί με την αυθεντική ιστορία με ανανεωμένα γραφικά και βελτιώσεις στο gameplay, το Bowser Jr.'s Journey είναι μια ολοκαίνουργια πλευρά στην ιστορία που ακολουθεί τον Bowser J. "όσο μαζεύει στρατό, δημιουργεί παρατάξεις, υποστηρίζει τους συμμάχους του με όπλα και κινήσεις και γενικά προκαλεί χάος (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο)".

Στο τελευταίο Nintendo Direct, παρουσιάστηκαν μερικά ακόμα παιχνίδια πέρα από το Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey, συμπεριλαμβανομένων των Kirby's Extra Epic Yarn, Luigi's Mansion, και Yo-Kai Watch Blasters.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece H Nintendo θα υποστηρίζει για αρκετό καιρό ακόμα το 3DS Η Atlus ανακοινώνει 3 νέα JRPGs για το Nintendo 3DS H Nintendo περιγράφει 8 νέα παιχνίδια του 3DS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα