Καθυστέρηση στο Cross-Platform Party System του Rocket League

Η Psyonix δεν είναι σε θέση να απαντήσει πότε θα είναι έτοιμο το RocketID.

H Psyonix θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του συστήματος που θα επέτρεπε στους παίχτες του Rocket League να έχουν φίλους αλλά και να κάνουν party με άτομα που παίζουν σε άλλη πλατφόρμα. Το RocketID, είχε ανακοινωθεί για τον Σεπτέμβρη, αλλά τελικά δεν θα το δούμε αυτό το μήνα.

Με ένα post στο website του Rocket League μας εξήγησαν πως η Psyonix "πήρε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλλει την κυκλοφορία του RocketID και

να συμπεριληφθεί σε κάποιο μελλοντικό update. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως το RocketID λειτουργεί άψογα σε όλες τις πλατφόρμες πριν κυκλοφορήσει, και αυτός ο έξτρα χρόνος θα σιγουρέψει το ότι θα παίζετε και θα κάνετε party με τους φίλους σας σε άλλες πλατφόρμες με μεγάλη ευκολία".

Η Psyonix δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει το RocketID και προτιμά να περιμένει μέχρι να έρθει η "σωστή στιγμή". Φαίνεται πως το νωρίτερο που μπορεί να έρθει η "σωστή στιγμή" είναι νωρίς τον Οκτώβρη, όπου περιμένουμε την ανακοίνωση των πλάνων της εταιρίας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Η καθυστέρηση του RocketID ακολουθήθηκε από την κυκλοφορία του μεγαλύτερου update του Rocket League από την Psyonix με τη μορφή του Progression Update. Το update αυτό άλλαξε το player progression, το σύστημα των experience points αλλά και προσθήκες στο Rocket Pass και τα Clubs. Η Psyonix αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μετά την κυκλοφορία του Progression Update, μεταξύ αυτών προβλήματα στα ball physics αλλά και το σύστημα χειρισμού. Αυτά βέβαια έχουν ήδη διορθωθεί και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν την κυκλοφορία του RocketID έως ότου σιγουρευτούν πως δεν θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN Greece Rocket League: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Rocket Pass Αποκαλύφθηκαν τα Loot Drop Rates του Rocket League Το Rocket League προστέθηκε στο Xbox Game Pass

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα