Η Bethesda προετοιμάζει το Wolfenstein III, σύμφωνα με τον Pete Hines

Επίσης η σειρά Dishonored ίσως να μην μείνει αμέτοχη τελικά.

Η Bethesda επιβεβαίωσε τη δημιουργία του Wolfenstein III και τα Dishonored δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε μια συνέντευξη με την GameCentral, o Pete Hines, αντιπρόεδρος εμπορίου και επικοινωνίας της Bethesda, επιβεβαίωσε την προετοιμασία του Wolfenstein III.

Στην ερώτηση για το μέλλον των παιχνιδιών Wolfenstein, ο Hines είπε, "Σίγουρα θα φτιαχτεί Wolfenstein III". Συνέχισε λέγοντας ότι "η [MachineGames]

μπορεί να είπε δημόσια ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα από την βασική ιστορία για να φτιάξουν το [Wolfenstein: Youngblood] αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.

Η απάντηση στην ερώτηση για την υποτιθέμενη "ξεκούραση" της σειράς Dishonored, της Arcane studios ήταν, "Δεν θα ασχολούμουν τόσο με αυτό".

"Κοίτα, η Arcane διαθέτει δύο εργαστήρια και εργάζεται πάνω σε διάφορα πράγματα", είπε ο Hines. "Αυτό δεν διαφέρει καθόλου από τα λεγόμενα του Todd Howard: 'Θα φτιάξω ένα Fallout και μετά ένα Starfield πριν πάω πίσω στο [The Elder Scrolls 6]'". Ο Hines συνέχισε λέγοντας, "Δεν είπε ποτέ ότι δεν θα φτιάξει άλλο... σαν να λέει: 'Έχουμε μια ιδέα για ένα πράγμα τώρα, έχουμε όμως μία άλλη ιδέα για κάτι άλλο αργότερα'".

Ο Hines τόνισε τη δέσμευση των studio στις single player εμπειρίες. Στην ερώτηση για την Bethesda που αποτελεί έναν από τους λίγους εκδότες που συστηματικά προωθεί τα single-player απάντησε, "Είναι σίγουρα σημαντικό στοιχείο για εμάς και θα είναι πάντα κομμάτι αυτού που κάνουμε".

"Εννοώ είμαστε εδώ, έχουμε το Rage 2, μόλις ανακοινώσαμε το Doom Eternal, βγάλαμε DLC για το Prey, και μετά έχουμε το Elder Scrolls: Blades, τα single-players είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ποιοι είμαστε."

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο facebook.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The Storm PAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα