Με τον περίεργο τίτλο "NOS4A2" έρχεται μία υπερφυσική σειρά τρόμου στο AMC

Προφέρετε "Nosferatu"...

Ίσως με την πρώτη ματιά ο τίτλος της σειράς να μην βγάζει ιδιαίτερο νόημα, αν ακούσει κάποιος ωστόσο τον τρόπο που προφέρεται, όλα ξεκαθαρίζουν. Nosferatu(NOS-φορ-έι-του), λοιπόν, είναι ο τίτλος μίας νέας σειράς του AMC, εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Joe Hill, με πρωταγωνιστή τον Zachary Quinto.

Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο του Hill,

που κυκλοφόρησε το 2013 και προτάθηκε για βραβείο Bram Stoker, στην κατηγορία Καλύτερου Μυθιστορήματος. Η ιστορία ανοίγει σε ένα νοσοκομείο όπου ο Charles Manx, ένας καταδικασμένος απαγωγέας παιδιών, ξυπνά από κώμα. Σύμφωνα με το TheWrap, τον ρόλο του Manx θα αναβιώσει για τη σειρά ο Quinto("Star Trek"). Με την περιγραφή ενός "αποπλανητικού αθάνατου που τρέφεται με τις ψυχές παιδιών" χαρακτήρα, αυτός δεν είναι ο πρώτος ρόλος του Quinto σε σειρά τρόμου, καθώς έχει ήδη προταθεί μία φορά για βραβείο Emmy, για τον ρόλο του ως Dr. Oliver Thredson στο "American Horror Story".

Ο Zachary Quinto στο "Star Trek"(2009).

Η ιστορία του μυθιστορήματος συνεχίζει με ένα flashback στο 1986, όπου η νεαρή Vic McQueen ανακαλύπτει πως έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα. Οδηγώντας το ποδήλατο της στη γέφυρα Shorter Way και έχοντας στο νου της κάτι που ψάχνει, μπορεί να βρει τον δρόμο της προς το χαμένο αντικείμενο. Η δύναμη της, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο σε αντικείμενα, αλλά εξελίσσεται και στην εύρεση ανθρώπων. Κάπως έτσι θα βρει και τον δρόμο της προς τον Manx και τα θύματα του, και θα κάνει σκοπό της ζωής της να τον νικήσει. Τον ρόλο της McQueen θα ενσαρκώσει η Ashleigh Cummings("Tomorrow, When the War Began").

Το cast, επιπλέον, συμπληρώνουν οι Olafur Darri Olafsson ως Bing Partridge, ο αφελής συνεργάτης του Manx, Virginia Kull ως Linda McQueen, Ebon Moss-Bachrach ως Chris McQueen και Jahkara Smith ως Maggie Leigh, η βιβλιοθηκάριος που μοιράζεται την ίδια δύναμη με την Vic.

Η Kari Skogland, προτεινόμενη μία φορά για Emmy με το επεισόδιο "After" της σειράς "The Handmaid's Tale", θα σκηνοθετήσει τη μεταφορά του μυθιστορήματος του Hill. Η Jami O’Brien θα φέρει χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού, και έχει ήδη μιλήσει για το εγχείρημα τους για το κανάλι του AMC, για τη συνεργασία της με το cast και τους υπόλοιπους συντελεστές, καθώς και για τα συναισθήματα της προς το μυθιστόρημα του Hill.

"Ως μεγάλη φαν της του πλούσιου, ευφάνταστου και συναρπαστικού βιβλίου του Joe Hill, είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτό το καταπληκτικό cast και τη δημιουργική ομάδα για το ιδιαίτερο αυτό project", δήλωσε η O'Brien.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Συνεχίζουν ακάθεκτα τα "Better Call Saul" και "Fear the Walking Dead" Δύο πρεμιέρες και μία ανανέωση στο AMC Ήρθε το trailer του "The Terror" του Ridley Scott

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα