Και εγένετο ...Ίντερ Μαϊάμι! (video)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε το όνομα της ομάδας του, που θα λέγεται Club Internacional de Futbol Miami, ή πιο απλά Ίντερ Μαϊάμι!

Four years ago, we dreamt of a soccer club.
Today, we’re proud to announce the official crest of that club.
Join

us on a journey that has only just begun.
THIS IS US. THIS IS MIAMI.#InterMiamiCF #ThisIsMiami #MLS pic.twitter.com/uw8QOA2lfG

Inter Miami CF (@InterMiamiCF) September 5, 2018
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, απέκτησε τον δικό του σύλλογο (κάτι που προβλεπόταν από το συμβόλαιο της μετακόμισής του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι το 2007), που θα αγωνίζεται στην MLS από το 2020.

«Είναι μία περήφανη στιγμή για μένα και για όλη την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή να ανακοινώνω το όνομα και το έμβλημα στους οπαδούς. Κάνουμε άλλο ένα βήμα για την καθιέρωση του κλαμπ. Το Club Internacional de Futbol Miami είναι ένα όνομα που συμβολίζει την απίστευτη ενέργεια, την διαφορετικότητα, το πάθος και την φιλοδοξία μίας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου, μίας πόλης που έχει υποδεχτεί εμένα και τόσους πολλούς άλλους τόσο θερμά. Η ομάδα μας θα είναι το σπίτι όλων, απ΄όπου και αν προέρχονται», είπε συγκεκριμένα ο Μπέκαμ, οποίος παρουσίασε και το έμβλημα της ομάδας.

Αυτό αποτελείται από δύο ερωδιούς, πτηνά που κατοικούν μεταξύ άλλων στην Νότια Φλόριντα και συμβολίζουν δύναμη, προστασία και υπομονή. Τα πόδια τους είναι ενωμένα ως ένδειξη ενότητας και σχηματίζουν το αρχικό γράμμα της πόλης του Μαϊάμι. Ανάμεσα στους δύο ερωδιούς τους υπάρχει το σύμβολο της έκλειψης ηλίου, που συμβολίζει την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων του Μαϊάμι να δουλεύουν μέρα - νύχτα για την επιτυχία. Οι επτά ακτίνες του ηλίου συμβολίζουν το νούμερο φανέλας με το οποίο έγινε γνωστός παγκοσμίως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και τις επτά θάλασσες που φέρνουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο στο Μαϊάμι. Το ροζ «δαχτυλίδι» γύρω από το έμβλημα συμβολίζει το Miami Circle, μία τοποθεσία στο κέντρο του Μαϊάμι που χρονολογείται από την εποχή των πρώτων αυτόχθονων κατοίκων της περιοχής. Τέλος, οι τρεις γωνίες της «ασπίδας» που περιβάλλει τους ερωδιούς και τον ήλιο συμβολίζουν τις τρεις επαρχίες της μητρόπολης του Μαϊάμι, Miami - Dade, Broward και Palm Beach.
Keywords
Τυχαία Θέματα