Το βιβλίο μυστηρίου The Beast Must Die έρχεται στο BBC

Ξεκινάμε από τώρα να κάνουμε χώρο στο πρόγραμμα μας.

Ακόμα μια ιστορία μυστηρίου έρχεται στη μικρή οθόνη από το BCC - το "The Beast Must Die" του συγγραφέα Nicholas Blake (Day Lewis), πατέρα του ηθοποιού Daniel Day Lewis, που εκδόθηκε το 1938.

Τα νέα έρχονται από το Deadline, που γράφει ότι υπεύθυνος παραγωγής της δραματικής αστυνομικής σειράς είναι η Scott

Free Productions, υπεύθυνη και για τη σειρά "Taboo". Σύμφωνα με το μέσο, η μεταφορά του βιβλίου θα γίνει από τον Gaby Chiappe (Their Finest) και θα αποτελείται από 5-6 επεισόδια. Καθώς η σειρά βιβλίων αποτελείται από 15 βιβλία, υπάρχει η πιθανότητα να μιλάμε για πολυετές project.

Το "The Beast Must Die" λέγεται ότι "θα ακολουθεί την ιστορία ενός συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, του Frank Cairns, που σχεδιάζει τον τέλειο φόνο και καταλήγει να δουλεύει με έναν ντετέκτιβ ώστε να καθαρίσει το όνομα του". Στο βιβλίο, θύμα του Cairns είναι ο οδηγός που σκότωσε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον γιο του, τον οποίο όμως βρίσκουν νεκρό πριν προλάβει να ολοκληρώσει το σχέδιο του ο Cairns.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΜια πρώτη γεύση από το "MotherFatherSon"O Richard Gere επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα δραματική σειράΟ Βασιλικός Γάμος έσπασε τα τηλεοπτικά κοντέρ του Ηνωμένου Βασιλείου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα