Αντετοκούνμπο: «Ένα βήμα παραπάνω φέτος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως στόχος των Μιλγουόκι Μπας την εφετινή σεζόν είναι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του Στέρλινγκ Μπράουν. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η σύλληψη του Μπράουν έφερε κοντά τους παίκτες των «ελαφιών», ενώ αναφέρθηκε και στο ΝΒΑ2Κ19, στο οποίο βρίσκεται στο εξώφυλλο.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Στο τέλος της ημέρας πάντα θα υποστηρίζω τα αδέλφια μου. Μόνο αυτό μετράει. Είχα την
ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και είπα, 'ό,τι χρειαστείς, εγώ είμαι εδώ'. Ως ομάδα, το συζητήσαμε, του είπαμε, 'άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, αυτό ήταν λάθος. Θα σε στηρίξουμε».

Σχετικά με το ΝΒΑ2Κ19 ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Μεγαλώνοντας ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο ενός παιχνιδιού. Απλά έπαιζα μπάσκετ γιατί αγαπούσα το μπάσκετ. Το να είμαι εξώφυλλο, είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς μου. Το να είμαι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που γίνεται εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι μεγάλη τιμή».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους εφετινούς στόχους των Μιλγουόκι Μπακς: «Κάναμε φανταστική δουλειά κόντρα στην Βοστόνη. Ελπίζουμε αυτή την σεζόν, τα παιδιά της ομάδας να έρθουν πιο κοντά και μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να φτάσουμε στα playoffs και ακόμα παραπάνω. Πέρυσι ήμουν στο 91, οπότε νομίζω ότι το 94 είναι καλό. Μου δίνει την δυνατότητα να βελτιωθώ και γι' αυτό μου αρέσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα