Το "Bodyguard" κάνει την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα της 10ετιας στο BBC

To νέο "διαμαντάκι" του BBC.

H νέα δραματική σειρά "Bodyguard" του BBC, με τους Richard Madden (Game of Thrones) και Keeley Hawes (The Missing) έκανε την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα της δεκαετίας στη βρετανική τηλεόραση.

Το BBC ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της σειράς "Bodyguard", που ξεκίνησε να προβάλλεται την προηγούμενη

εβδομάδα, ξεπέρασε τους 10,4 εκατομμύρια θεατές με μερίδιο τηλεθέασης 40,9%. Το πιλοτικό επεισόδιο στην τηλεόραση είχε 6,7 εκατομμύρια θεατές και 3,6 εκατομμύρια θεατές σε on-demand υπηρεσίες.

Ο Jed Mercurio, που έγραψε τη σειρά, είπε: "Η επιτυχία του Bodyguard είναι φόρος τιμής στη μαγεία των δύο πρωταγωνιστών μας, Richard Madden και Keeley Hawes. Είμαι απίστευτα ευγνώμων στην World Productions και στο BBC που υποστήριξαν το project στην παραγωγή του, και στους θεατές που ανταποκρίθηκαν με τέτοιο ενθουσιασμό".

O Madden υποδύεται τον Φύλακα Προστασίας, David Budd, του τμήματος προστασίας στελεχών την κυβέρνησης της αστυνομίας του Λονδίνου. Ο Budd βρίσκεται ξαφνικά να προστατεύει την Υπουργό Εσωτερικών, Julia Montague (Hawes), με της οποίας την πολιτική είναι αντίθετος. Μέσα στον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων έρχεται αντιμέτωπος με το καθήκον του και τα πιστεύω του.

Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν οι Gina McKee (Line of Duty) Sophie Rundle (Peaky Blinders), Stuart Bowman (Versailles) και Paul Ready (The Terror).

Το "Bodyguard" βρίσκεται στο 3ο επεισόδιο του, ενώ στο σύνολο θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο βιβλίο μυστηρίου The Beast Must Die έρχεται στο BBCΤα βιβλία "The Witchlands" θα φέρουν τη μαγεία τους και στη μικρή οθόνηΜια πρώτη γεύση από το "MotherFatherSon"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα