2K: Τα microtransactions αποτελούν τη λυπητερή πραγματικότητα του σύγχρονου gaming

Ορίστε;

Πριν από λίγες ώρες, η 2Κ παρακαλούσε ένα μέρος των Ευρωπαίων fans, να επικοινωνήσουν με τις βελγικές και ολλανδικές αρχές, με σκοπό να εκφράσουν την υποστήριξη τους στα loot boxes της εταιρείας.

Έπειτα, η ίδια εταιρεία μίλησε στο Trusted Reviews (από το PCGamer) και δήλωσε πως το Virtual Currency των ΝΒΑ 2Κ παιχνιδιών της εταιρείας "είναι μια λυπητερή πραγματικότητα του σύγχρονου

gaming".

Για την ακρίβεια, ο senior producer της 2Κ, Rob Jones, δηλώνει, ότι "κάθε παιχνίδι, για κάποια χρονική περίοδο, έχει το δικό του currency, μέσω του οποίου οι εταιρείες θέλουν να αποκτήσουν περισσότερα έσοδα από κάθε παίκτη του παιχνιδιού".

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ερώτηση πρέπει να είναι: πότε φαίνεται σαν αρπαχτή, και πότε σαν επένδυση; Ενώ, προσθέτει, πως η πλειοψηφία των microtransactions στοχεύει στους παίκτες που απεχθάνονται τα grinds. "Σήμερα, γνωρίζουμε, πως η πλειοψηφία των παικτών δεν έχει την υπομονή να 'φτάσουν στην κορυφή'. Θέλουν να βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή και για εμάς είναι μια ευκαιρία να τους επιτρέψουμε να αποφύγουν αυτό το grind".

Την πλήρη συνέντευξη του Jones μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλιά του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceΚίνα: Περισσότεροι περιορισμοί εις βάρος του online gamingPEGI: Κατάλληλα σύμβολα θα προειδοποιούν την ύπαρξη microtransactionsΣημαντική άνοδος των Video Game πωλήσεων μέσα στο 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα