Αποκαλύφθηκε ο αριθμός παικτών στo Call of Duty: Black OPS 4 Blackout

"Αυτό που έχει την περισσότερη σημασία για εμάς δεν είναι ο αριθμός παικτών αλλά η βελτιστοποίηση του gameplay."

Το battle royale mode του Call of Duty: Black Ops 4, Blackout, θα υποστηρίζει 80 παίκτες με την κυκλοφορία της beta έκδοσης την επόμενη εβδομάδα, παρότι ο αριθμός αυτός ίσως να δει μετατροπές κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μιλώντας στη σελίδα Game

Informer, o επικεφαλής της Treyarch Studios Dan Bunting είπε πως ενώ έκαναν δοκιμές με 100 παίκτες, το στούντιο βάζει την ποιότητα του παιχνιδιού πρώτη.

"Αυτό που έχει την περισσότερη σημασία για εμάς δεν είναι ο αριθμός παικτών αλλά η βελτιστοποίηση του gameplay, να δώσουμε στον κόσμο την τέλεια μορφή αυτού που θα παίξει", εξήγησε ο Bunting. "Αρχικά θα ξεκινήσουμε με 80 παίκτες, αλλά έχουμε φτάσει και ψηλότερα από αυτό. Κάθε φορά που κυκλοφορούμε ένα παιχνίδι στην beta έκδοσή του, αυτό για εμάς είναι η αρχή. Θα συμμετέχουμε ενεργά στην κοινότητα και θα λαμβάνουμε κριτική, κάνοντας αλλαγές και προσαρμόζοντας-εξελίσσοντας το παιχνίδι ενώ δεχόμαστε σχόλια από τους παίκτες. Έτσι λοιπόν υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν στο παιχνίδι πέρα από την πρώτη εντύπωση που θα κάνει."

Τουλάχιστον για την beta έκδοση λοιπόν, το παιχνίδι θα έχει 20 λιγότερους παίκτες από το PlayerUnkowns'sBattlegrounds και το Fortnite. Ο αριθμός παικτών για το battle royale mode, του Battlefield V, Firestorm αποκαλύφθηκε χθες και θα είναι 64 παίκτες, με 16 μικρές ομάδες των τεσσάρων ατόμων να πολεμούν για τη νίκη.

Η σελίδα Game Informer επίσης επιβεβαίωσε πως στο Blackout θα συμπεριλαμβάνονται ζόμπι και πως "θα διαφέρουν από το παρελθόν", και πως "μπορεί να είναι κατάρα ή και θείο δώρο για τος παίκτες και τις προσπάθειές τους". Επιπλέον τα οχήματα που θα δώσουν το παρόν στη beta του Blackout αποκαλύφθηκαν από τη σελίδα Game Informer και περιλαμβάνουν οχήματα νερού, αέρα, και στεριάς.

Στη στεριά, οι παίκτες θα μπορούν να οδηγήσουν ένα φορτηγό μεταφοράς φορτίων στο οποίο υπάρχει ένας οδηγός και τέσσερις επιβάτες καθώς και ένα όχημα παντός εδάφους (γουρούνα) το οποίο θα αποτελείται από ένα οδηγό και ένα συνεπιβάτη. Στη θάλασσα, η φουσκωτή βάρκα Zodiac θα είναι διαθέσιμη και θα μεταφέρει ένα οδηγό και έναν συνεπιβάτη. Τέλος, στον αέρα, το ελικόπτερο Little Bird θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερις επιβάτες και έναν πιλότο.

Η beta για το Blackout mode του Call of Duty: Black Ops 4 θα ξεκινήσει στο PlayStation 4 στις 10 Σεπτεμβρίου ενώ για το Xbox One και το PC στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου, 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceSDCC 2018: Ανακοινώθηκε η Mystery Box Collector's Edition του Call of Duty: Black Ops 4Call of Duty: Black Ops 4 Blackout: Ανακοινώθηκε η Beta του MultiplayerBlack Ops 4: To μεγαλύτερο reveal event στην ιστορία του franchise

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα