Destiny 2: Ο Cayde-6 αφήνει ένα συγκινητικό γράμμα

"Τα λέμε στην άλλη πλευρά."

Η Bungie μοιράστηκε τα τελευταία λόγια του αγαπημένου μας Hunter, σε μία γλυκόπικρη μέρα που σημαδεύει το Destiny 2, καθώς υποδεχόμαστε το Forsaken και αποχαιρετάμε τον Cayde-6.

Ikor, Zavala:

Αν το διαβάζετε αυτό, τότε ντροπή σας. Δεν παρατηρήσατε πως γλίστρησα από την πίσω πόρτα. Ανεβάστε στροφές, φίλοι μου.

Αυτό είναι το κόλπο. Πάω πίσω στο Reef.

Όχι για κάνα δυο αποστολές—θα μείνω εκεί για μερικές μέρες να βοηθήσω την κολλητή μας Petra Venj με μερικά πράγματα. Τίποτα σοβαρό, κάτι ψευτοpatrols.

Όπως πάντα, ξέρετε την κατάσταση μπλα μπλα μπλα. Αν χρειαστώ ενισχύσεις, θα ειδοποιήσω τον αγαπημένο μου Guardian. Είπα αρκετά.

Zavala, έχεις ανακαλύψει τι είναι αυτό που σε "καρφώνει"; Θα σου έλεγα εγώ, αλλά η Sundance λέει πως πρέπει να καταλάβεις από μόνος σου. Ξέρεις πόσο σκληρό Ghost είναι. Πως σου φαίνεται αυτό: Παίξε μερικούς γύρους με τον Banshee όσο λείπω. Στοιχηματίζω ένα χρυσό engram πως θα το καταλάβει σε τρεις γύρους. Αν πετάξεις παραπάνω από τέσσερα Κs Glimmer ίσως σε λυπηθεί και σου πει τι είναι αυτό που σε προδίδει.

Ikora, άφησα το Sparrow μου στην Holiday και φοβάμαι πως θα αντικαταστήσει τους Tharsis thrusters μου με κάποιες από αυτές τις φανταχτερές αηδίες που βάζουν στις μέρες μας οι φτεροκέφαλοι. Μπορείς να κόβεις καμιά βόλτα να βεβαιωθείς ότι δεν θα ενθουσιαστεί τόσο; Σου χρωστά χάρη. Ακόμη μία.

Θα σας δω στην άλλη πλευρά.

C6

Η Year 2 και το Forsaken έχουν ήδη ξεκινήσει, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με ο,τι ξέρουμε για τα όπλα, τα mods και τα abilities, καθώς και τις αλλαγές στη μάχη και τους επιπλέον τρόπους για να κάνετε customize τον Guardian σας.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΤο Annual Pass του Destiny 2 θα φέρει νέες περιοχές, μα όχι νέους πλανήτες.Οι fans του Destiny νομίζουν πως ανακάλυψαν τι είναι το DarknessΑποκαλύφθηκε το roadmap για το περιεχόμενο του Destiny 2: Forsaken

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα