Η «σύγκρουση» του Δώνη με τον Μολό

Παναθηναϊκός: Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν από την στιγμή που ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να «δώσει» τον Γιοάν Μολό, «καίγοντας» ουσιαστικά τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή επένδυση του Παναθηναϊκού.

Καμία έκπληξη πάντως. Ο Γάλλος δεν είναι «τρελός» μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, είναι «τρελός» παντού. Και αν δεν το ήξεραν στον Παναθηναϊκό πριν τον υπογράψουν είναι «εγκληματίες». Το ήξεραν όμως.

Anyway, ο Δώνης με τον Μολό μίλησαν στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας.

Ο προπονητής τού ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια, ο Γάλλος του εξήγησε τη δική του φιλοσοφία, αλλά συμφώνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Παραμονές του παιχνιδιού με την Ξάνθη, ο Δώνης, χωρίς να έχει πειστεί, του ανακοινώνει πως δεν θα είναι ενδεκαδάτος. Ο Μολό τα παίρνει στο κρανίο και τα κάνει λαμπόγιαλο στ’ αποδυτήρια. Πίνακες, χαρτιά, gps, τραπέζια, όλα δέχτηκαν την οργή του.

«Καπάκι» μιλάει στη Nova και λέει την άποψη του περί προπόνησης που «αναγκάζει» τον Δώνη να τον αποκλείσει από την αποστολή. Ακολουθεί το ποστάρισμα με τα μάτια  και τους άνδρες, προτού το «τρένο» αμφισβητήσει αν είναι αληθινός άνδρας επειδή δεν τήρησε την υπόσχεση του.

Αλήθεια,  μετά απ’ όλ’ αυτά, βλέπει κανείς πως μπορεί να γυρίσει το χαρτί για τον Μολό; Ειδικά με τους δύο άνδρες έξαλλους ο ένας κατά του άλλου;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Η «σύγκρουση» του Δώνη με τον Μολό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα