Trailer και αφίσα αποκτά η 4η σεζόν "The Expanse"

Νέοι κόσμοι αποκαλύπτονται.

Η 4η σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Amazon, "The Expanse", πρόβαλε το traler της κατά την διάρκεια του Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στην Νέα Υόρκη.

Δείτε το παρακάτω:

Επίσης, αποκάλυψε την αφίσα της νέας σεζόν, η οποία φέρει τους πρωταγωνιστές Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Cas Anvar, Shohreh Aghdashloo και Frankie Adams.

Δείτε
την παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: "H 3 σεζόν μας άφησε εκεί που το Protomolecule σχημάτισε το Ring Gate στο ηλιακό μας σύστημα. Στην 4η σεζόν, χρησιμοποιώντας το Ring Gate, η ανθρωπότητα έχει πρόσβαση σε άλλους πλανήτες που μοιάζουν με την Γη — και ο Ilus είναι ο πρώτος πλανήτης που θα εξερευνήσουν. Η σύγκρουση μεταξύ των εθνών της Γης, Άρη και Belt θα τους κάνει να βιαστούν. Ωστόσο, οι εξερευνητές δεν καταλαβαίνουν τους νέους κόσμους και δεν είναι προετοιμασμένοι για τους κινδύνους που τους περιμένουν".

Η 4η σεζόν θα βασίζεται στο "Cibola Burn - Book 4" της σειράς μυθιστορημάτων "The Expanse" του James S.A. Corey (σε συνεργασία με τους Ty Franck και Daniel Abraham). Showrunner είναι ο Naren Shankar και δημιουργοί οι Mark Fergus και Hawk Ostby.

Η σειρά ακυρώθηκε από το Syfy, προκαλώντας αντιδράσεις από τους fans, οι οποίοι δημιούργησαν μια διαδικτυακή αίτηση προκειμένου τα Netflix και Amazon να αγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς, συγκεντρώνοντας πάνω από 83.000 υπογραφές. Επιπλέον, ενοικίασαν ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από τα Amazon Studios με την παράκληση να σωθεί το "The Expanse". Εν τέλει, ο Πρόεδρος του Amazon, Jeff Bezos, αποδείχτηκε fan της σειράς και την έσωσε μόλις ένα μήνα μετά την αρχική της ακύρωση.

Η 4η σεζόν του "The Expanse" αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις οθόνες μας στις 13 Δεκεμβρίου 2019. Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για 5η σεζόν.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΗμερομηνία πρεμιέρας και trailer αποκτά το "Star Trek: Picard"Το cast του "The Walking Dead" αποχαιρετά την Danai GuriraΣύντομα έρχεται η τρίτη σεζόν του "The Dragon Prince"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα