Η Sophie Turner μίλησε για το τελευταίο αντίο στη Sansa Stark

Σε συνέντευξη της σχετικά με το "Dark Phoenix".

Η Sophie Turner, γνωστή κι ως Sansa Stark από τον τηλεοπτικό κόσμο του "Game of Thrones" που προβάλλεται στο HBO, μίλησε με τη σειρά της για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς. Κατά την άποψη της, η σειρά πρόκειται να τελειώσει με τέτοιο τρόπο που θα διχάσει τους φαν.

Η άποψη της αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης, με αφορμή την κυκλοφορία του trailer από την ταινία "Dark Phoenix" για την οποία πρωταγωνιστεί ως Jean Grey. Η Turner βρήκε χρόνο να μιλήσει

και για την αντίδραση της, όταν διάβασε το σενάριο του φινάλε του "Game of Thrones". Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να αποφύγουν τις διαρροές, το κανάλι του HBO πήρε αυστηρά μέτρα γυρίζοντας αρκετά διαφορετικά τέλη και εξαφανίζοντας τα σενάρια με το πέρας των γυρισμάτων κάθε επεισοδίου. Η καθοριστική απάντηση για το φινάλε δόθηκε στους συντελεστές μόνο στο τέλος.

"Πολλά δάκρυα, πιστεύω ξέρεις, για έναν ηθοποιό είναι πραγματικά ικανοποιητικό- πιστεύω για τον καθένα, για την ιστορία του καθενός- να είναι εφικτό να δράσεις με τον τρόπο που όλα τελειώνουν. Ήταν πραγματικά ικανοποιητικό για εμάς", δήλωσε η Turner. "Ποιος γνωρίζει αν θα είναι ικανοποιητικό για τους φαν. Σκέφτομαι ότι πολλοί φαν θα απογοητευθούν και πολλοί θα πετάνε στα σύννεφα. Πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δεις τις αντιδράσεις των ανθρώπων, αλλά για εμένα το να διαβάσω το σενάριο ήταν σπαραξικάρδιο, να διαβάζω την τελευταία σελίδα του σεναρίου να λέει 'Τέλος του Game of Thrones'. Ήταν πραγματικά συγκινητικό".

Η ηθοποιός είχε προϊδεάσει το κοινό για ένα arc με επίκεντρο τη Sansa κατά τη διάρκεια της 8ης και τελευταίας σεζόν, λέγοντας πως "Κατά κάποιον τρόπο κατακτά το ποια είναι και το τι υπερασπίζεται. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σειράς είναι πλήρως αγνώμων του τι θέλει, που θέλει να είναι, ποια πραγματικά είναι και στο τέλος της σεζόν, αισθάνομαι ότι είναι ο χαρακτήρας με τη μεγαλύτερη αυτογνωσία στη σειρά".

Η λήξη του "Game of Thrones", μαζί και με την πιθανότητα το "Dark Phoenix" να είναι η τελευταία ταινία από τον κόσμο των "X-Men", σημαίνει πως η Turner έχει έναν ανοικτό δρόμο μπροστά της για το μέλλον.

Σχετικά με το "Dark Phoenix" και το ενδεχόμενο του να παραστεί ξανά σε μία ταινία "X-Men", η Turner δήλωσε πως, "Προσεγγίζω κάθε project σαν να είναι το τελευταίο μου επειδή δεν θέλω να απογοητευθώ. Αλλά πιστεύω πως με το τέλος αυτής της ιστορίας θα υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερο 'X-Men'. Κατά κάποιο τρόπο το αφήνουμε πάντα ανοιχτό ώστε να υπάρχει η επιλογή. Άκουσα φήμες εδώ κι εκεί αλλά όλες τους είναι αντιφατικές οπότε πιθανότατα γνωρίζω όσα κι εσείς, αλλά ελπίζω αυτό να κρατήσει το κοινό αρκετά ώστε να δούμε ακόμα ένα. Ποιος ξέρει;"

Η Turner παρέμεινε λίγο ακόμα στον ρόλο της για το "Game of Thrones", ως Sansa Stark, και δήλωσε πως το να αποχαιρετά την χαρακτήρα ήταν "πραγματικά γλυκόπικρο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είμαι σε θέση να το κάνω- κάθε χρόνο θα σχεδίαζα περίπου έξι, επτά, οκτώ μήνες του χρόνου μου έτσι, αφιερώθηκα πλήρως στους 'X-Men' ή στο 'Game of Thrones', και τώρα έχω όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο να κάνω διαφορετικά projects που κανονικά τα γυρίσματα θα έπεφταν ή πάνω στους 'X-Men' ή στο 'Game of Thrones'. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Βλέπω πολλές ευκαιρίες και παραλαμβάνω πολλά σενάρια, κάτι που εντείνει το πάθος μου και είμαι ενθουσιασμένη αλλά, ασφαλώς, είναι δύσκολο να πω αντίο. Ειδικά στο 'Game of Thrones'. Είμαι εκεί σχεδόν μία δεκαετία και είναι ξεκάθαρα δύσκολο".

Την αποχώρησή τους από τα γυρίσματα έκαναν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί της σειράς, και άφησαν όλοι εξίσου το λιθαράκι τους στις θεωρίες για το φινάλε και τα συναισθήματα που τους προκαλεί αυτή η αποχώρηση. Η Emilia Clarke μίλησε για τα γυρίσματα και την εντύπωση της από το φινάλε του δικού της χαρακτήρα, προτού πει και το τελικό της αντίο. Σε παρόμοιο τόνο αναφέρθηκε σχετικά με το τέλος και ο Iain Glen που ενσαρκώνει τον Sir Jorah Mormont, ενώ η Maisie Williams άφησε πίσω της μονάχα μία φωτογραφία με αρκετά, ωστόσο, υπονοούμενα.

O Nikolaj Coster-Waldau, που ενσαρκώνει τον Kingslayer Jamie Lannister, μίλησε για μια "τέλεια ισορροπία" καθώς άφηνε το πλατό, και αργότερα αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον των διδύμων Lannister. Η Nathalie Emmanuel, ή αλλιώς Missandei για τη σειρά, μίλησε για ένα σπαρακτικό φινάλε.

Η τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Η οριστική ημερομηνία αναμένεται ακόμα να ανακοινωθεί.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ταξιδέψτε στον κόσμο του Game of Thrones στην Ιρλανδία Νωρίτερα θα ήθελε να είχε τελειώσει το "Winds of Winter" ο George R.R. Martin
Keywords
Τυχαία Θέματα