Ανακοινώθηκε το Oculus Quest

Έρχεται την άνοιξη του 2019.

Κατά τη σημερινή Oculus Connect 5 conference ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει το Oculus Quest, μια αυτόνομη μονάδα VR.

Είναι ένα σύστημα τελείως ασύρματο, φορητό, υποστηρίζει έξι βαθμούς ελευθερίας και επιτρέπει στους χρήστες να κινούνται στον ψηφιακό χώρο. Πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 στα $400.

dir="ltr" lang="en">Introducing #OculusQuest, Our First 6DOF All-in-One VR System, Launching Spring 2019 // https://t.co/wi4XF7TJ59pic.twitter.com/cuun3sFD0i

— Oculus (@oculus) September 26, 2018

"Είναι η όλα-σε-ένα VR εμπειρία που περιμέναμε", είπε ο Zuckerberg, δηλώνοντας πως το Quest θα φέρει "εμπειρίες επιπέδου Rift".

Το Quest θα έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, ήχο 360 μοιρών, θα έρχεται με χειριστήρια αφής και 4 ultra-wide angle sensors. Κατά την κυκλοφορία θα έχει πάνω από 50 τίτλους διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένων των The Climb και Moss.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΝέο VR headset της Oculus και αλλαγές στην τιμή του RiftΌταν ο πολιτικός κόσμος υποστηρίζει την VR τεχνολογίαDICE 2017: Οι CEO των Oculus και Insomniac συζητούν για τη VR βιομηχανία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Ανακοινώθηκε, Oculus Quest,anakoinothike, Oculus Quest