Βρέθηκαν οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν την Margot Robbie στο "Birds of Prey"

Και ανυπομονούμε για την ταινία...

Η επερχόμενη ταινία της Warner Bros., "Birds of Prey" απέκτησε δύο νέες προσθήκες στο δυναμικό της. Ο λόγος για τις Black Canary και Huntress.

Σύμφωνα με το Deadline, η Mary Elizabeth Winstead, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα "Fargo" και "10 Cloverfield Lane", θα ενσωματωθεί στο cast ως Huntress, ενώ η Jurnee Smollett-Bell, την οποία είδαμε στο "Underground" θα υποδυθεί την Black

Canary.

Οι δύο αυτές ηθοποιοί θα πλαισιώσουν την Margot Robbie ως Harley Quinn, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από την ταινία "Suicide Squad" (2016) και η οποία θα είναι και παραγωγός μαζί με την Sue Kroll και τον Bryan Unkeless.

Οι Mary Elizabeth Winstead και Jurnee Smollett-Bell.

Αναμένουμε να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στα ρούχα των Cassandra Cain και Renee Montoya, όπως και τον γνωστό κακό του Batman, Black Mask, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής της γυναικείας ομάδας.

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Dead Pigs", θα σκηνοθετήσει την ταινία και η Christina Hodson θα γράψει το σενάριο. Πρόσφατη δουλειά της Hodson είναι το επερχόμενο spinoff του "Transformers", "Bumblebee".

Το "Birds of Prey" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

IGN GreeceΗμερομηνία κυκλοφορίας αποκτά το "Birds of Prey" με την Margot RobbieBirds of Prey: Παρέλαση ηθοποιών για το casting των κολλητών της Harley QuinnΑποκαλύφθηκαν οι χαρακτήρες που θα φέρουν το χάος στο "Birds of Prey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα